İnsanların birbirine olan saygısının azalması

Söylerim, hakaret amaçlı olmadığını baştan belirttim zaten.
O zaman bende sana bir şey söyleyeyim kanka. Buradan bakınca her şeyi bildiğini sanan, hayatı kendi etrafında dönen sanan, ebeveynleri her istediğini alan birine benziyorsun. Nereden biliyorsun dersen bunlar benim gözlemlerim olduğu için bilmeme gerek yok. Hayat tecrübesi diyelim ;)

Cidden öyleler hocam. Beni bazen sevdiğim işten soğutuyorlar. Eh ama tabii işe başlamadan önce bilmek gerekiyor böyle kişilerinde olacağını.
Hocam işte böyle durumlarda soğukkanlı davranmalısınız. Bence 15 puanını alarak iyi bile yapmışsınız. Sorun öğrencide. Sizde değil. Sizin verdiğinizi öğrenciniz alamıyorsa bu onun sorunu. Siz bence işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Taktir ediyorum.
Neymiş efendim çocuk annesine hoca bana taktı bu yüzden de puan kırdı demiş :) öğretmenler objektif bireylerdir kimsenin hakkına giremeyiz
Genelleme yapmayayım da üniversitede bazı hocalar öğrencilerine çok fena takıyor. Sırf takık diye zor sorular soruyor. Kağıdı okurken hiç öğrenci lehine okumuyor. Şu an böyle bir hocamız var mesela. Kağıtları okuyup düşük notları verdikçe zevkten dört köşe olduğuna yemin edebilirim.

Hocam işte böyle durumlarda soğukkanlı davranmalısınız. Bence 15 puanını alarak iyi bile yapmışsınız. Sorun öğrencide. Sizde değil. Sizin verdiğinizi öğrenciniz alamıyorsa bu onun sorunu. Siz bence işinizi çok iyi yapıyorsunuz. Taktir ediyorum.

Genelleme yapmayayım da üniversitede bazı hocalar öğrencilerine çok fena takıyor. Sırf takık diye zor sorular soruyor. Kağıdı okurken hiç öğrenci lehine okumuyor. Şu an böyle bir hocamız var mesela. Kağıtları okuyup düşük notları verdikçe zevkten dört köşe olduğuna yemin edebilirim.

"Bazı öğretmenler objektifdir. " yapalım onu biz haklısınız. Kusuruma bakmayın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı