İnsanların birbirine olan saygısının azalması

Hocam 0 girmeye gönlüm el girmedi evet aslında biraz haksızlık oldu gibi of.

Bak abi, kendini Volvo velileri Tofaş gibi düşün. İkisi kaza yaparsa kim sağ çıkar? Volvo tabii ki🙂 Yani demek istediğim veliler sana kötü bir laf falan ederse direkt kendini savunmaya geç, öğretmen birisin sonuçta. Kelime haznen boldur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bak abi, kendini Volvo velileri Tofaş gibi düşün. İkisi kaza yaparsa kim sağ çıkar? Volvo tabii ki🙂 Yani demek istediğim veliler sana kötü bir laf falan ederse direkt kendini savunmaya geç, öğretmen birisin sonuçta. Kelime haznen boldur.

Sağ ol kardeşim güzel benzetme akşam akşam güldürdün :) ama ben yinede ikili uzlaşma taraftarıyım.
 
@XEfe.Bey, devlette çalışmıyorum diye birçok sefer belirttim ama. 🥺 Benim öğrencilerim 18 yaş ve üzeri oluyor genelde. Çok problem değil, aklı başında öğrenciler zaten.
 
Aslında haksızlık dan ziyade iyilik. Öğrencisinin notunu 0 olarak açıklamak yerine en azından 1-2 soru yaptım diyebilmesi için 15 vermiş. Keşke kadın düzgünce sorsaydı da o 15 puanı da kaybetmeselerdi.
Aynı sınıfta olduğunu düşün. Sen 45 aldın diyelim, 50 alamadığın için kalıyorsun o dersten. Diğer çocuk 0 almış fakat hocanın gönlü rahat etmediği için 15 girmiş notunu. O çocuk 15 puan fazladan almış oldu fakat sen 5 puan fazla alamadığın için dersten kaldın. Senin haberin varsa diğer çocuğun 15 puan fazla puan aldığından direkt gidip hocaya söylersin. Hoca sana 5 puan vermezse hoca suçlu olur ve gidip şikayet edersin 5 puan vermediği için. Hani iyilikti? Yapılan iyilik sana yapılmayınca iyilik olmaktan çıkıyor.
 
@507053, ben devlette çalışmıyorum. Ancak gerçekten devlette çalışan öğretmenlerin işi zor, Allah kolaylık versin hocam.
@Orion Nebula arkadaşın da dediği gibi hocam, sınavda ne yazıyorsa onu verin. Başınıza iş almaya gerek yok.

Haklısınız hocam artık öyle yapacağım. Gerçekten cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
 
Çok özgüvensiz ve asosyal birine benziyorsun, hakaret amaçlı demiyorum. Biraz dış dünyaya yönel, spora başla, sosyoloji araştır. O zaman bu problemleri çözdüğünü fark edeceksin.
Her kibar ve nazik olan asosyal mi oluyor? Senin gibi düşünen insanlar yüzünden kimse nazik olmuyor, bağırıp çağırıp kendini düzgünce ifade edemeyen insan dolu.
 
@XEfe.Bey, devlette çalışmıyorum diye birçok sefer belirttim ama. 🥺 benim öğrencilerim 18 yaş ve üzeri oluyor genelde. Çok problem değil, aklı başında öğrenciler zaten.

Alemlerin rabbi olan Allah c.c her zaman haklı olanın yanındadır, o yüzden devlette olmana gerek yok, anladın demek istediğimi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı