RevDeisDou
Hectopat
Daha fazla
Yaptığım rehberler mevcut, daha da devam ederim ancak tutulmuyorlar maalesef.
Rehber: Piyasada satılan DDR4 RAM'ler ve Özellikleri
Merhaba. Bugün sizlere piyasada bulunan RAM'lerin özellikleri hakkında bilgiler vereceğim. Umarım hoşunuza gider. ADATA XPG Gammix D30 Yazılım: Yok İçerisinden çıkan olası çipler: Micron E-Die D9ZFW, Samsung C-Die, Micron E-Die D9WFL Yükseklik: 44.7mm Patriot Viper Elite II Yazılım...www.technopat.net
Rehber: AMD Ryzen DDR4 RAM Overclock
Merhaba, bu rehberi uzunca bir süredir açmayı planlıyordum ancak detaylı yapmak istediğimden dolayı biraz beklemek istedim. Bildiğiniz üzere RAM overclock hakkında kaynak yok denecek kadar az. Yabancı kaynaklarda dahi erişim çok mümkün olmuyor. Bu sebeple böyle bir konu açıp insanlara bilgi...www.technopat.net
Rehber: AMD Ryzen sistemler için RAM konfigürasyonu
Merhaba. Forumda Ryzen sistemlere alınan RAM'lerde veya verilen değerlerde pek çok hatalar görünce böyle bir konu açma gerekliliği duydum. Umarım yardımcı bir konu olur. Öncelikle Ryzen dediğimiz seri çok büyük bir seri. Ta Ryzen 1000'den başlıyor, 5000'e kadar gidiyor. Arada tonlarda işlemci...www.technopat.net
İşte sıkıntı da bu. Forumda en çok tanınan veya bilgisi en iyi sayılan biri dahi olsanız bu konular tutmuyor. İnsanlar çekiniyor. İşin komik tarafı Türk inceleme kanalları incelemelerinde OC bile yapmıyor. Cidden bir kartın OC performansını hiçe sayıp kartı inceliyorlar. Genelde bahaneleri de herkes OC yapamıyor oluyor. Eğer bu kanallar OC konusunda insanları doğru bilgilendirirse bu konular muhtemelen tutacak. Örneğin yakın zamanda çıkan RSR teknolojisinden sonra çekilen videolar sebebiyle forumlardaki gözle görülür konu artışı buna bir örnek. İnsanlar ne kadar mesajın olsa da bu kanallara güveniyor bize veya sana değil. O yüzden bu kanalların acilen bir adım atması lazım.