Instagram hikayem yüzünden okul hakkımda soruşturma başlatacağını söyledi

Hayır hocam öğretmenlerle derdim yok. Sistemin koyduğu saçma kurallar yüzünden hocalara da gidiyor sinirim. Hala bu şekilde giderse hayatım 1ntihara kadar götürürüm. Kafayı yedim artık. Geri dönüşü de yok gibi.
Profesyonel yardım almaya ne dersin? Faydasını gören çok kişi var.
 
Tek sorun okul kıyafetlerinde de değil. Bu müfredat gittikçe zorlaşıyor ve ilgilenmediğim, sevmediğim derslerden geçemeyince sınıfta kalıyorum. Benim için sorun yok ama ailem üzülüp duruyor. Sevmediğim, ilgilenmediğim şeyleri de aklımda tutamıyorum, odaklanmaya çalışsam kafam başka yerlere gidiyor.
Biz de bu yollardan geçtik. Evet müfredat zor yapacak bir şey de yok. Yolda zort üniversitesi cart bölümü mezununu artık işe almıyorlar.
 
Profesyonel yardım almaya ne dersin? Faydasını gören çok kişi var.
Zamanında psikoloğa gittim faydasını göremedim. Kafa dağıtmak yada zeka geliştirmek için araba çıkartmalı bi oyun önerdi bidaha da gittiğimi hatırlamıyorum.
 
Yargıya taşıyabilirler mi bilmiyorum ama mutlaka ceza alırsın. Yaptığın şey çok saçma ve bunu internette paylaştığın için şu an seni mahkemeye vermekle tehdit eden kişilerin elinde senin o hikayeyi paylaştığına dair kanıt var. Yani işin zor, internette o şekilde takılamayacağını bilmen gerekirdi.
 
Metin küfür içeriyor. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.


18 Eylül'de ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi a4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka v.b taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi bir kaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.
Fütursuzca küfür etmişsin. Sonuçlarına katlanmalısın. Bu kadar ağır küfürler ederken aklın neredeydi?
 
Maalesef haklı :(

Geçen gün ilk gün okul pantolonum yok diye yok yazıldım, ama sıkıntı şu: Okul pantolonu okulun anlaşmalı olduğu terzide de yok. Adamın biri daha Türkçe konuşmayı bilmiyor şunu diyor bana önümü kesip "kığafetiğ neğrde" bakın abartmıyorum adam ağzını açmaya üşeniyor sanırım üstelik işin daha da saçma tarafı o gün arkadaşlarıma sordum bir sürü kıyafetsiz kişi olmasına rağmen sadece ben yok yazıldım. Epik :)

Hocam bu olaya ne diyorsunuz?
 
Metin küfür içeriyor. Buraya tıklayarak aşağıda anlattığım hikayeye ulaşabilirsiniz.


18 Eylül'de ben storye böyle bir yazı attım. 10 kişiye yakın öğrenci bu hikayemi hocalara şikayet etmiş. Bugün rehberliğe gittim bu hikayeyi A4 kağıdına basıp gösterdiler bana. Disiplin falan diyorlardı. Okul hakkında bir şey olması umurumda değil ama hukuka vb taşıyacaklarını söylüyorlar.

Ben de şöyle bir savunma yaptım.

Bu yazıda asla bir okul ismi geçmiyor, bu yazıda herhangi bir şahıs ismi geçmiyor. Dışarıdan kaçak girmesin sebebi bizim okulda söylenen bir sebep dediler fakat ben bu sebebi birkaç okulda daha olduğunu öğrendim. Son olarak da 80-100 TL'lik formanızı alarak okula giremeyecek mi yazmışım. Fakat bizim okul kıyafetleri 150 TL'den aşağı değil.

Bana ne olur ve siz ne yapmamı önerirsiniz? Bugün gittim özür diledim annem falan geldi ama hocalar kararında sabit.

Herhangi bir şahısdan veya okuldan bahsetmiyorsun bence pek bir şey olmaz. Hocaların elinde sonunda bu konuyu kapatır bence sende dert etme.
 

Geri
Yukarı