Intel i7 7700 vs AMD Ryzen 7 1700

Intel i7 7700 vs AMD Ryzen 7 1700

• Oy verenlerin toplamı
    78
Benchmark testlerinin daha fazla yaygınlaşmasıyla daha net sonuçlar elde ettiğimizi düşünüyorum. Benim gördüklerime göre OYUNLARDA İntel i7 7700 ve i7 7700k , Ryzen 7 1700'e göre daha iyi performans veriyor. Öyle aşırı bir fark yok ama yine de geçiyor işte. :D Ne düşünüyorsunuz peki, İntel hala mantıklı değil mi ? Yoksa ileride denge değişir mi ne diyorsunuz ? @BERWAR @Lactuca @Silinen üye @Dark Soul Pro Gamers

INTEL işlemciler hala güçlü. Oyunlarda önde olmasının en bariz sebebi tek çekirdek performansı. DX12 ile birlikte çoklu çekirdek kullanımı yavaştan ön plana geçiyor. Bu da AMD tarafını biraz güçlendiren bir etmen. Benim tercihim R7 olurdu fakat INTEL alan kişi de üzülmez.

Geleceğe yöneliklik olarak ise kesinlikle AMD diyorum. Daha güçlü işlemcileri var ve bu da gelecekteki güçlü ekran kartlarını kaldırabilme kapasitesi sunuyor.

Sonuç olarak AMD çok sağlam geldi bu yıl.

10 seneye sonra oyunda çoklu çekirdek meselesi anca oturur. Şimdiden 10 sene sonrasını ne düşüneceksin. Şimdi oyun için hangisi iyi ise onu alın. Herkesin ağzında sakız gibi gelecekte çoklu çekirdek önem kazanacak. O zaman şimdi tek çekirdeğe önem verelim çoklu lazım olduğunda bakarız.

3 sene, 5 sene, 45,55 falan.

Ekran kartını aldın mı?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı