İnternet bulunmayan evi oyuncu evine çevirmek

Hız yükselince ping değişmiyor maalesef.
Superbox kullanıyor musunuz?

Arkadaşın sorununu çözmeye çalışıyorum ve alternatif olarak bu sorunu sadece Superbox gibi alternatiflerin çözebileceğini düşündüm ve arkadaşa fikrini sundum. Eğer Superbox kullanmasını önermiyorsanız benim fikrime ve düşünceme saygı duyacak bir şekilde aşağı yazabilirsiniz. Superbox önermem hızları pingi vs. çok kötü diye. İyi günler dilerim :)

Arkadaşın sorununu çözmeye çalışıyorum ve alternatif olarak bu sorunu sadece Superbox gibi alternatiflerin çözebileceğini düşündüm ve arkadaşa fikrini sundum. Eğer Superbox kullanmasını önermiyorsanız benim fikrime ve düşünceme saygı duyacak bir şekilde aşağı yazabilirsiniz. Superbox önermem hızları pingi vs. çok kötü diye. İyi günler dilerim :)
Kardeşim şimdi adam Superbox yerine gitse internet çeken bir yerden kablo ile internet çekse evine güzel olmaz mı? Superbox da hem çok masraflı hem de pingi hızı tam olarak stabil değil.

oyunlarda upload önemli :)
Trollük yapmayın lütfen. Önemli olan gecikme hızıdır yani ping'dir. Ayrıca 3.2 Mbps öyle güzel bir hız da değil 720p 30 FPS yayını kasa kasa açarsınız anca.
Kablo ile nasıl internet çekecek ki hocam :).Camdan cama mı? Binada internet yokmuş.
Hocam şimdi yani neden olmasın ki? Zaten kablo fiyatı da çok pahalı değil CAT6 kablo metresi ortalama 2 liradan satılıyor. SUPERBOX'dan daha ucuza kapatır işi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı