AoroX
Yoctopat
Daha fazla
Öncelikle herkese merhaba. Son 3 4 haftadır çok ciddi olarak internet kafe acmayi dusunuyorum. Daha çok internet kafeden farkli olarak e-spor merkezi gibi dusunebiliriz. 2 milyon gibi bir bütçe ayirarak ortalama 30 35 adet sağlam sayilabilecek ortalamanin uzerinde PC kurup dış mekana da 10 15 civari PS4 ve PS5 kurmayi düşünüyorum. Lokasyon olarak bilenler bilir Ankara Çankaya hoşdere caddesi dusunuyorum. Tam 3 lisenin maksimum 300M gibi yurume mesafesinde bir dukkan buldum. Dukkan 280m² ilerleyen dönemlerde alt katı 140m² sadece internet kafe olarak kullanirken ust kati bir tık daha simulasyon merkezine cevirmeyi dusunuyorum. Direksiyon setleri VR setler filan olarak. Şu an tek kafama takilan kisim acacagim lokasyonda en yakin benzer yer 3.5-4km uzakta bulunuyor. İlk 5 6 ay sadece kendini cevirmesini umuyorum sonrasinda kazandirmaya baslar diye dusunuyorum. Sizce riske girilip yatirim yapilabilecek bir durum mudur veya çok fazla odaklandigim icin eksi yonleri nedense bana cok az geliyor riski cok az goruyorum. Gormedigim bilmedigim eksilerim olur mu siz ne dersiniz bu konuya?