İnternet kopukluğu çözüme ulaşamıyor

sfxlopez

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, evimize taşınalı yaklaşık 1.5 yıl oldu müstakil bir daire ve altyapı bize ulaşmıyor internet yaklaşık 400 metre ileriden geliyor fakat etrafımız binalar dolu bir tek bize gelmiyor, sürekli DSL bağlantısı kopukluğu yaşıyoruz, sürekli olarak teknik ekip gelip kablolarımızla uğraşıyorlar ama çözüme ulaşılamıyor BTK'ya bildirdik CİMER'e bildirdik altyapı istedik vesaire hiçbir türlü sonuca ulaşamıyoruz ne yapmalıyız?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    22,2 KB · Görüntüleme: 34
17 sene ADSL, 2 sene VDSL kullandım. Ararsınız bağlantıyı düzeltirler, ama bir süre sonra tekrar hız düşer, kopmalar başlar. Sonuçta ADSL de VDSL de 100 küsür yıllık bakır kablo teknolojisini kullanıyor. Evinize fiber gelene kadar kesin bir çözümü yok maalesef.

17 sene ADSL, 2 sene VDSL kullandım. Ararsınız bağlantıyı düzeltirler, ama bir süre sonra tekrar hız düşer, kopmalar başlar. Sonuçta ADSL de VDSL de 100 küsür yıllık bakır kablo teknolojisini kullanıyor. Evinize fiber gelene kadar kesin bir çözümü yok maalesef.
Bir Türlü fiber çektiremiyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?

Bir Türlü fiber çektiremiyorum ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?
Müstakil daire demişsiniz, yalnız site içinde misiniz bilemiyorum. Eğer sitedeyseniz site başkanıyla konuşun, site olarak topluca TTNET, Superonline vs. o bölgede hizmet veren İSS'lere başvursun. Site değilse yine de bölge Türk Telekom müdürlüğüyle konuşun, gerekirse gidin dilekçe verin. Bir umut belki bir şeyler çıkar.

Müstakil daire demişsiniz, yalnız site içinde misiniz bilemiyorum. Eğer sitedeyseniz site başkanıyla konuşun, site olarak topluca TTNET, Superonline vs. o bölgede hizmet veren İSS'lere başvursun. Site değilse yine de bölge Türk Telekom müdürlüğüyle konuşun, gerekirse gidin dilekçe verin. Bir umut belki bir şeyler çıkar.
Sadece biz yaşıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı