iPhone 11 alınır mı?

Hocam ben de 11 ile 12 arasında kalmıştım. Ürün 2019'da çıktı neredeyse 3 yıllık bir ürün, ayrıca ekranı da bu fiyatlar için gerçekten kötü bir ekran bütçeniz eğer el veriyorsa, 12 almanız çok daha mantıklı olacaktir. Ama eğer bütçem bu kadar çıkıyor derseniz ise 11 de kullanılabilir bir telefon tabii ki gayet güzel ama ben şahsen bu kadar para verip lcd ekran kullanmak istemezdim.

Iphone 7 kullanıyorum ilk çıktığı zaman almıştım hala daha taş gibi amiral gemi androidler hariç hepsine taş çıkartır şarj konusu hariç. 1000 tl masraf edip kullanmaya devam edicem ekran ve ses entegresi değişecek. 16 bin tl 11’e verene kadar 12 almak daha mantıklı. Şahsen ben olsam 12 mini alırım tercih meselesi tabiki çok hoş bi telefon

SE 2020'den yakın zamanda 11'e geçiş yaptım. Ekran boyutu ve batarya performansı çok hoşuma gitti. Diğer özellikleri az çok aynı zaten. Ben birbirine çok benzer iki cihaz arasında geçiş yaptım ve değdiğini düşünüyorum. %20 iade aldığım için biraz daha avantajı oldu bana tabii. Sıfırdan geçiş yapılacaksa çok daha mantıklı olacaktır.

@BhuRock Tercih edilmeyen model ve 11 kelimeleri yan yana. İlginç bir yorum, tebrik ederim. Milli telefon olmak üzere 11 modeli.

iPhone 11 genelde tercih edilmeyen bir model. X serisinin XR ı gibi düşünün. İlla iPhone alınacaksa 12 veya XS tavsiye ederim.

X modelleri üretilmiyor artık. Onun için düşünmüyorum biraz farklı bir sebep.

iPhone 7 kullanıyorum ilk çıktığı zaman almıştım hala daha taş gibi amiral gemi Android'ler hariç hepsine taş çıkartır şarj konusu hariç. 1000 TL masraf edip kullanmaya devam edeceğim ekran ve ses entegresi değişecek. 16 bin TL 11'e verene kadar 12 almak daha mantıklı. Şahsen ben olsam 12 mini alırım tercih meselesi tabii ki çok hoş bir telefon.

Bende şu an annemin eski 7 Plus telefonunu kullanıyorum evden 32 GB yetmiyor bir de pil konusu sıkıntı pil değiştirmek yerine yeni bir telefon almak daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca artık güncelleme almayacak telefon.

SE 2020'den yakın zamanda 11'e geçiş yaptım. Ekran boyutu ve batarya performansı çok hoşuma gitti. Diğer özellikleri az çok aynı zaten. Ben birbirine çok benzer iki cihaz arasında geçiş yaptım ve değdiğini düşünüyorum. %20 iade aldığım için biraz daha avantajı oldu bana tabii. Sıfırdan geçiş yapılacaksa çok daha mantıklı olacaktır.

@BhuRock Tercih edilmeyen model ve 11 kelimeleri yan yana. İlginç bir yorum, tebrik ederim. Milli telefon olmak üzere 11 modeli.
Hocam %20 iade derken nasıl oldu? Nasıl geçiş yaptınız anlatır mısınız süreci?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı