iPhone 11 mi Samsung S20 mi?

Ya açıkçası birkaç video izledim, uygulamalardaki açılış hızı iPhone 11'de bir tık daha hızlı. Fakat görüntüye geldiğimizde S20 120Hz. İle cidden beni benden aldı cok hoşuma gitti. Tasarım olarak da hoş duruyor. Ama gelin görün ki hala kararsızım.
 
Selam arkadaşlar, başlıktan da anlayacağınız üzere iki telefon arasında kaldım. Hangisini neden almamı önerirsiniz? Fiyat konusu önemli değil sadece performans olarak.
Performans, teknik servis vb. konularda iPhone daha önde. Bu bütçede açıkçası samsung tercih etmezdim çünkü exynos 990 modelinin bazı performans problemleri olduğu söyleniyor kullanıcıları tarafından. Cihazı aldıktan sonra alacağın servis hizmeti de çok önemli. Ben Huawei p30 cihazı aldım ve dokunmatiği problemli çıktı, servise göndermek zorunda kaldım, değişime karar verildi. Apple garanti konusunda en iyisi belki de. O yüzden bu konulara da dikkat etmeni öneririm.
 
Ya bende 7 Plus var zaten. 11'de öyle ahım şahım bir özellik göremedim. Bir tarafım iPhone'da kal diyor, diğer yanım S20 al diyor.
Alışkanlıklar gerçekten seçimleri etkiliyor. Örneğin Yeni Microsoft Edge'in daha iyi olduğunu biliyorum fakat Google Chrome kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı