iPhone 11 vs Samsung A54 5G

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar.
İki gün sonra firmanın bir güncelleme getirip, içinden geçeceği telefonlar için birbirinizi kırmaya gerek yok. İki telefonda kendi alanında eminim iyidir. Güncel iPhone kullanmadım ama eski iPhone cihazlarım hala güzel çalışıyor. Eğer amiral gemisi ya da iyi denebilecek bir Android modeli almazsanız kasabilir tabi.

iPhone 14 Pro Max'mi S23'mü? Aralarında ciddi fark var. S23 diyeceğinden eminim.

Hocam ayıptır demesi aynı model bile değiller. iPhone 14 deseniz yine anlarım. S23 Ultra ile karşılaştırın, batarya ve stabilizasyon haricinde S23 Ultra daha iyi. Ha şöyle ki performansa göre karşılaştırıyoruz (kamera, işlemci vs. vs.). Başka konularda kazanan 14 Pro Max olabilir mesela işletim sisteminde.

Bu iki telefon arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?
Not: Şu anda Android telefon kullanıyorum.
iphone seni sen Android'i yonetirsin. Yok iste 2 yila pert olur falan tamamen cihazin segmentine ve kalitesine bakar. Tutup da orta halli mediatek alip saatlerce oyun oynarsan elinde kalir tabi. Android guncelleme almasa bile custom rom atarsin stabil kullanirsin.

@566156 android kullandınız mi hocam?

Hocam gayet güzel konuşuyorsunuz da Apple tercih etmeyenleri iPhone görmemiş fiyatından dolayı alamıyor sallıyor demek bence yanlış. Samsung amiral gemileri iPhone ile her türlü kapışıyor zaten birbirlerine rakipler. Apple ın en büyük tedarikçisi zaten Samsung. İkisinin de birbirine göre iyi ve kötü yönleri var kişiden kişiye göre değişebiliyor. Mesela ben birbirine yakın fiyat segmentinde S23 ve iPhone 13 arasında kaldım. iOS bana pek hitap etmediği için ve S23 ü bazı konularda daha iyi gördüğüm için S23 alacağım. Şimdi burda beni iPhone görmemiş parası yok diye yargılamanız mı gerekiyor? Bahse olan konuda da iki telefon da güzel telefonlar kimine göre 11 mantıklı kimine göre A54 mantıklı biz belli başlı avantajları ve dezavantajları belirtiyoruz. Ama burda gelip de şu kesin daha iyi esamesi okunmaz eziyor gibi üslupla konuşursak yanlış olur burdaki mesele o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı