kadir erdoğdu
Hectopat
14 alma bu fiyatta kat kat iyi cihazlar var. 14 kullanıyorum 13 le arasında pek fark yok aradaki fiyat farkına değmez.
S25 dışında pek model yok gibi.
Son düzenleyen: Moderatör:
14 alma bu fiyatta kat kat iyi cihazlar var. 14 kullanıyorum 13 le arasında pek fark yok aradaki fiyat farkına değmez.
S25 dışında pek model yok gibi.
S25 veya Honor Magic7 Pro 14 asla alınmaz bu bütçede.S25 dışında pek model yok gibi.
Hocam bütçe 55 bin ise, kulaklık silikonlu isteniyorsa ve kamera aşırı önemliyse ekosistem yapmak isterseniz kesinlikle S24 Ultra ve Buds 3 Pro alın derim. S24u 54,5 bantlarında mevcut. Kulaklıkta 4,5 bantlarında. Bütçeyi 4bin aşıyor ama sizin için yapılabilecek en iyi ikili ekosistem budur. Bir üstü yok diye düşünüyorum. Buds 3 Pro'da sorunlu seri denk gelmezse(ki kalmadı diye biliyorum) zaten kalitesi malum. S24 ultrada bu bütçedeki en iyi kameralı cihazlardan, geçen sene modeli olmasına rağmen bu senenin amiralleriyle denkleşiyor hala.
Hocam bütçe 55 bin ise, kulaklık silikonlu isteniyorsa ve kamera aşırı önemliyse ekosistem yapmak isterseniz kesinlikle S24 Ultra ve Buds 3 Pro alın derim. S24u 54,5 bantlarında mevcut. Kulaklıkta 4,5 bantlarında. Bütçeyi 4bin aşıyor ama sizin için yapılabilecek en iyi ikili ekosistem budur. Bir üstü yok diye düşünüyorum. Buds 3 Pro'da sorunlu seri denk gelmezse(ki kalmadı diye biliyorum) zaten kalitesi malum. S24 ultrada bu bütçedeki en iyi kameralı cihazlardan, geçen sene modeli olmasına rağmen bu senenin amiralleriyle denkleşiyor hala.
S25 veya Honor Magic7 Pro 14 asla alınmaz bu bütçede.
Hocam kamera çok önemli de bütçe biraz benden bağımsız öyle söyleyim belki bir lat modeli olabilir S24 Plus falan.
O zaman S25 + Buds 3 Pro al daha iyi.Hocam magic 7 Pro'nun fiyatına zam falan mı geldi? Herkes o modeli diyor da sadece telefon benim tüm bütçemi aşıyor.
O zaman S25 + Buds 3 Pro al daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.