iPhone 14 Pro Max alınır mı?

EmirXy0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Danışmak istediğim bir şey var. Ailem LGS sonucumdan dolayı iPhone 14 Pro Max almayı kabul etti almayı düşünüyorum ama pahalı bir telefon olduğu için yanlış bir karar vermek istemiyorum. Düşünceleriniz neler? Kullanan varsa yaşadığı sorunları, deneyimlerini yazarsa çok mutlu olurum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İphone’u tercih etme sebebiniz nedir ona göre önereyim güzel telefon fakat başka seçenler daha iyi olabilir.

Önceliğin ve beklentilerin neler? Bütçe maksimum ne kadar? Evde bir 14PM var beklentilere bağlı kötü değil ama yine de eğer düzgün bir fiyatı yoksa fazla önermem. Muadilleri çok daha iyi olabilir.

Bence 14 Pro Max yerine 15 Pro veya düz 16 almak daha mantıklı ama tabii ki karar senin.
Düz 16 fiyatına değmez. Pro serileri olmadığı sürece boş.

Merhaba. Danışmak istediğim bir şey var. Ailem LGS sonucumdan dolayı iPhone 14 Pro Max almayı kabul etti almayı düşünüyorum ama pahalı bir telefon olduğu için yanlış bir karar vermek istemiyorum. Düşünceleriniz neler? Kullanan varsa yaşadığı sorunları, deneyimlerini yazarsa çok mutlu olurum. İyi günler.
Aradaki fiyat farkı önemli ise Pro modelini tercih edebilirsin. Pro Max'ın bataryası daha yüksek ve ekranı daha büyük oluyor. Onun dışında pek bir artısı yok. Hatta kullanım açısından Pro küçük olma sebebiyle daha iyi.

Bütçeniz yeterse güzel telefon.

Düz 16 fiyatına değmez. Pro serileri olmadığı sürece boş.
Kral kusura bakma ama 4 ay önce çıkmış bir modeli ne zaman aldın da kullandın da yorumlama fırsatı buldun da boş diyorsun. Ezbere konuşmaktan başka bir şey değil yaptığın. 16 serisi 14 veya 15 serisine göre daha uzun süre güncelleme alacağı için tavsiye ettim. Millet hala daha coronavirüs gibi iPhone 11 kullanıyor. Yolda her gördüğün adama düz 11 çöp diyebiliyor musun merak ediyorum. Ayrıca bir telefonu iyi ve kötü yanlarıyla eleştirmek için 4 ay kısa bir süre. Ezbere konuşmak için konuşmuşsun.

Kral kusura bakma ama 4 ay önce çıkmış bir modeli ne zaman aldın da kullandın da yorumlama fırsatı buldun da boş diyorsun. Ezbere konuşmaktan başka bir şey değil yaptığın. 16 serisi 14 veya 15 serisine göre daha uzun süre güncelleme alacağı için tavsiye ettim. Millet hala daha coronavirüs gibi iPhone 11 kullanıyor. Yolda her gördüğün adama düz 11 çöp diyebiliyor musun merak ediyorum. Ayrıca bir telefonu iyi ve kötü yanlarıyla eleştirmek için 4 ay kısa bir süre. Ezbere konuşmak için konuşmuşsun.
60 Hz bir telefona bu kadar para vereceksen ver o zaman. 14 Pro'da daha çok özellik var.

https://www.apple.com/tr/iphone/compare/?modelList=iphone-14-pro-max,iphone-14-pro,iphone-16

Millet hala daha coronavirüs gibi iPhone 11 kullanıyor. Yolda her gördüğün adama düz 11 çöp diyebiliyor musun merak ediyorum.
En ucuz telefon olduğu için kullanıyorlar. Sen hiç kullandın mı? Sayamayacağım kadar problemleri var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı