iPhone 14 Pro nasıldır?

Aksesuardan kastınız nedir?
Kısaca şunlar. Orijinal kılıfı 1000TL, kulaklığı 5,399,00TL Powerbanki, kablosuz şarjı, şarj başlığı vs. vs. aşırı pahalı ve değmez. Alternatifleri daha iyi.

Bu cihazı kullanan arkadaşlar görüşlerini yazabilir mi alınır mı? Memnun musunuz batarya vs? Kisaca açıklarsanız memnun olurum.

3.5 aydır 14 Pro kullanıyorum iyi kötü deneyimlerim.
+Kamerası hakkında diyecek bir söz yok, mükemmel.
+Pil performansı ortalama 8 saat. Sadece bir kez dolduruyorum ve bütün günü çok rahat çıkarıyor. Gece 12 de şarjdan çıkarıyorum ertesi gün gece 12 de takıyorum.
-Oyunlardaki performansı çok kötü iOS 16 yüzünden hiçbir oyunda sabit FPS değeri elde edilemiyor ve bu sorun 13 Pro + iOS 15 de yoktu. İnşallah iOS 17 de çözmüş olurlar.
-Şarjda ısınıyor.
+Grafik tasarımcıyım ve ekranı gördüğüm en iyi renklere sahip.
-Ağır

Kısaca şunlar. Orijinal kılıfı 1000TL, kulaklığı 5,399,00TL Powerbanki, kablosuz şarjı, şarj başlığı vs. vs. aşırı pahalı ve değmez. Alternatifleri daha iyi.
Orijinal kılıf daha iyi olur, 100 kez aynı kılıfı almaktansa 5-3 yıl orijinal kılıf kullanmak daha iyi.

Kısaca şunlar. Orijinal kılıfı 1000TL, kulaklığı 5, 399, 00TL powerbanki, kablosuz şarjı, şarj başlığı vs. vs. Aşırı pahalı ve değmez. Alternatifleri daha iyi.

Aksesuarına gerek yok şarj aleti olsun yeter :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı