iPhone 15 Pro alınır mı?

En az 4 sene kullanmadan bir iPhone'u yükseltme taraftarı değilim. 15 Pro kullanıyorum ben ancak 11'den geçmiştim. Bu süre boyunca bir sefer de 15 Pro'yu beklemek için 11'in bataryasını Apple Center'da değiştirmiştim.
 
14 prom vardı sattım. Yine ıphone alıcam,eğer arada 10 bin TL oynarsa sıfır arasında. 15 pro asla almam. 14 pro varken,15 pro alınmaz ya.
 
Sürekli bir gelirin varsa ve günceli takip etmek istiyorsan geçilir çünkü bunu yapıyorlar arkadaşımın patronu böyle yapıyormuş piyasası düşmüyor IPhone'ların ve sürekli yeni kullanmış oluyor en fazla 10 bin veriyor ama seneye kadar yine yükseliyor telefonlar şu anki piyasada.
 
11'den 15 Pro'ya geçtim, benimki biraz batarya ve rezalet panel kalitesinden dolayı oldu ama 14'ten geçmeyin bence. Ha param var, daha akıcı videolar, 120 FPS görmek istiyorum dersen alınır ama aksi takdirde arkadaşların dediği gibi 13'ün üstü şu an günlük kullanıcı için bir anlamı yok bence. Ayrıca almak istiyorsanız da 15 Pro Max'a geçin. Ben biraz pişman oldum çünkü sanırım şarj konusunda beni çok yoracak gibi duruyor.
Dip Not: IPhone'daki Pro & düz modeller, Samsung S23 & S24'lerin asıl telefonu temsil ettiğini, Pro Max ve Samsung Ultra modellerinin tablete yakın olduğunu düşünen biri olarak söylüyorum. Hala aynı kanıdayım ama bu batarya neden bu kadar düşük maalesef aklım almıyor. Sadece batarya yüzünden Pro Max alsaymışım almışken dedim.
Düzenleme: 14 Olarak okumuşum, bir de 14 Pro modeli varmış, sadece batarya performansı için dilerseniz 15 Pro Max'a geçebilirsiniz bence onun haricinde tamamen anlamsız.

Hocam, selam 15 Pro'nun bataryası çok mu kötü günde 7 saat ve üzeri veremiyor mu?
 

Geri
Yukarı