iPhone 5s alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Shinrai İsterseniz duş jeli için bu kadar atıp tutun, ben yine aynı tepkiyi gösterirdim. Mesele marka değil, düşünce yapınız ve boş argümanlarınız. :D

"Göz Ardı Et" butonu hayat kurtarır. Neyse ki böyle bir şansımız var. :D
Boş argüman? Anlıyorum. Ortada Skandal bir olay var. Siz bunu tozpembe bir şekilde boş argümanlarınız ile yorumladınız. Düşünce yapınızı anlamak zor değil. Fanboy - Fandom kitle beni her zaman kanser etmiştir. Diğer arkadaş ise planlı yavaşlatmayı meşrulaştırmaya çalıştı. Holiganlık sizi ne hale getirmiş. Üslubunuzu bozmadan konuşmaktan aciz olduğunuz halde utanmadan bana nutuk veriyorsunuz.
Hocam kavgaya doğru gidiyor gibime geliyor. Çözüldü olarak işaretliyorum.
Çoktan ağzını bozdu. Geç kaldınız. Üstüne o yorumu beğenenler var.

Son düzenleme:
Diğer arkadaş ise planlı yavaşlatmayı meşrulaştırmaya çalıştı
Sanırım benden bahsediyorsun ama ben hiç bir şeyi meşrulaştırmadım. Doğrusu neyse onu anlattım. Düzen bu, mevzu ortada. İşine gelmeyen bir yer varsa buyur meydan senin. Son postumda hatta en alt cümlede, literatürden uzak, bilgiye dayanmayan yorumumu da yazdım. Senin moralin bozulmuş belli. Kimse kimseyi daha fazla yormasın bu saatte. Hadi iyi geceler.

Firmaların etik dışı gerekçeleri biz kullanıcıları bağlamaz. Bunların olmaması gerekir. Tepki olduğu sürece bundan uzak dururlar. Tozpembe gerekçeler ile firma avukatlığı yaptığımız sürece bu skandal olaylar bitmez. Ağzını bozan şahıs dışında morali bozuk olan birinin olduğunu sanmıyorum.

Millet 5s i gömmüş ben halen iphane 5 kullanıyorum. Pratikte bir sorun da yok.
Her yeni uygulamayı deneyeyim, en son oyunları oynayayım derdiniz varsa 5s almayın.
İnternete takılayım, sosyal medya kullanayım, telefon olarak kullanayım diyorsanız 5s alınır,niye alınmasın.
Güncelleme konusuna da pek takılmayın derim.

Kardeşim artık 5S'lere güncelleme gelmiyor. Kullandığımdan biliyorum. Millet elinden çıksın diye veriyor. Bence şu anki telefonun iyi. Satma derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
SE kullanıcısıyım, önermiyorum şarj kapasitesi geldiği günden itibaren 1 günü çıkarmaya yetmiyor, değiştirirseniz çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz ama cihaz aşırı ısınıyor, ısınmadan ötürü kasma vs. Olmuyor ancak elini de yakacak düzeye geliyor :)

İPhone 7'den aşağısı alınmaz iOS 13 güncellemesini alacak en alt cihaz iPhone 7 diğer cihazların yavaş yavaş kullanım ömrü bitecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben iPhone 7'den J7 Prime gibi dandik bi telefona geçtim ve inan dünya varmış dedim. Evet telefonu eline alınca dandik bi hissiyatı var, menülerde falan ara sıra kasıyor iPhone 7 gibi akıcı değil ama dün sabah kalktım, 8 bölüm dizi izledim, 2-3 saat mobile legends oynadım, 1-2 saatte internette takıldım telefonun şarjı hala %19 falandı. Yemişim menülerde kasmasını, iPhone ile 2 bölüm dizi izleyince telefonun pili bitiyor sanki sabahtan akşama kadar menüler arası geçiş mi yapıyorum telefonda :) Sen bi de iPhone 5s almayı düşünüyorsun aman derim 10 dakika oyun oynayınca şarjın biter :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı