XEfe.Bey
Kilopat
- Makaleler
- 2
Belki iPhone konusunda iddialıdır hocam.
Ben sizi pişman edeceğini düşünmüyorum yarın okuldan gelir gelmez haber verin

Belki iPhone konusunda iddialıdır hocam.
5 aydır bende vallahi, ekranı falan halletmiştim önceden. Ancak Touch ID geçen günlerde bir anda gitti. Flexi gitmiş olabilir.İyi sevindim adına güle güle kullanın telefonun kasası ekranı sağlam ise kılıf ile ekran jelatini çektir iyi bak daha 5 yıl gider.
5 aydır bende vallahi, ekranı falan halletmiştim önceden. Ancak touch ID geçen günlerde bir anda gitti. Flex'i gitmiş olabilir.
Bende Redmi Note 7'yi satıp 6S Plus düşünüyorum.
5 aydır bende vallahi, ekranı falan halletmiştim önceden. Ancak touch ID geçen günlerde bir anda gitti. Flex'i gitmiş olabilir.
Dostum mi5s kullanıcısıyım deji batarya ile değiştim hala ilk günkü gibi kullanıyorum ısınma sorunu haricinde. Note 7 ile devam et şahsen fikrim.(ytd)5 yıllık olmasına rağmen gene de çalışmasının sebebi kalite.
Bende Redmi Note 7'yi satıp 6S Plus düşünüyorum.
Yok hocam gerçekten Samsung harici Android çekilmez. Bende 1 ay önce değiştirdim bataryayı.Dostum mi5s kullanıcısıyım deji batarya ile değiştim hala ilk günkü gibi kullanıyorum ısınma sorunu haricinde. Note 7 ile devam et şahsen fikrim.(ytd)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.