İphone 6 Plus Alınır mı ?

Arkadaşın maddi olarak alma imkanım var diyorsa alabilir buna biz karışamayız elbet.

Evet doğru iPhone F/P ürünü değil fakat diğer amiraller de değil. 1200 TL'ye o amiral telefonları üreten markaların tabletlerini alıyorsun. Donanım desen neredeyse aynı oluyor, çözünürlük ve ekran boyutu daha büyük oluyor. Taşıma maliyeti daha fazla oluyor fakat 1200 TL. :) Yani daha fazla maliyete sebep olma ihtimali daha yakın olmasına rağmen o amiral telefondan ucuza satılıyor.

Zaten hiçbir amiral gemisi telefonun o fiyatları hakettiğine inanmıyorum. S4, Xperia Z, HTC One, G2 gibi telefonların varsa bunun üstüne çıkmaya değmeyeceğini de düşünüyorum fakat dediğim gibi arkadaşın durumu müsaitse alabilir tabii ki.

Aynen öyle hocam S4'üm var 2 yıldır Allaha şükür bir kere beni yarı yolda bırakmadı neyime yetmeyecek kimsenin altında da kalmıyorsun S5 çıktı ama gittim spigen slim armor kılıf aldım halen gören hemen eline alıp aa ne kadar güzel diyor bu yuzden size katiliyorum, 3bin lira vermeye gerek yok bence ama tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı bir mesele... illa dikkat çekmek istiyorsaniz o kadar para vermenize gerek yok kılıflar da iş görür ;)

Şimdi eline 2700 TL nakit paranı alıp karşına koy ve iyice bak. Sence cidden değer mi? O parayı ne kadar sürede biriktirdiğini düşün ve o paranın 1/3'ünü zaten senin devletin alacak geri kalanını da sırf Apple diye, havam olsun diye vereceksin. Sonra 1 yıl geçecek, İphone 7 çıkacak ve sen elindeki dişinle tırnağınla biriktirdiğin İphone 6'yı sevmemeye hor kullanmaya başlayacaksın. Çünkü canın İphone 7'de kalacak. Şimdi tekrar düşün eğer o parayı cidden alın terinle kazanıp, biriktirdiysen almamanın daha mantıklı olduğunu göreceksin. Ayrıca İphone 5S niye yetmiyor. İşlemcisi biraz hızlandı, havam oldu diye bu kadar para verme, aklını başına topla.

Not: Yukarıda yazdıklarım kişisel düşümcelerimdir, herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Paranız varsa isrediğinizi yapın, size kalmış.

Buda şimdi aklıma geldi, git İphone 6 yerine aynı fiyata bir PC topla, emin ol ki PC seni daha çok memnun edecektir. Tabi bir PC'in yoksa. Kendini telefon almaya zorunlu hissetme, daha çok sevdiğin bir ilgi alanına ait birşey alırsan daha çok mutlu olursun. Mesala ben olsam o fiyata Canon EOS 7D alırdım.

Son düzenleme:
Şimdi eline 2700 TL nakit paranı alıp karşına koy ve iyice bak. Sence cidden değer mi? O parayı ne kadar sürede biriktirdiğini düşün ve o paranın 1/3'ünü zaten senin devletin alacak geri kalanını da sırf Apple diye, havam olsun diye vereceksin. Sonra 1 yıl geçecek, İphone 7 çıkacak ve sen elindeki dişinle tırnağınla biriktirdiğin İphone 6'yı sevmemeye hor kullanmaya başlayacaksın. Çünkü canın İphone 7'de kalacak. Şimdi tekrar düşün eğer o parayı cidden alın terinle kazanıp, biriktirdiysen almamanın daha mantıklı olduğunu göreceksin. Ayrıca İphone 5S niye yetmiyor. İşlemcisi biraz hızlandı, havam oldu diye bu kadar para verme, aklını başına topla.

Not: Yukarıda yazdıklarım kişisel düşümcelerimdir, herkes benim gibi düşünmek zorunda değil. Paranız varsa isrediğinizi yapın, size kalmış.

Buda şimdi aklıma geldi, git İphone 6 yerine aynı fiyata bir PC topla, emin ol ki PC seni daha çok memnun edecektir. Tabi bir PC'in yoksa. Kendini telefon almaya zorunlu hissetme, daha çok sevdiğin bir ilgi alanına ait birşey alırsan daha çok mutlu olursun. Mesala ben olsam o fiyata Canon EOS 7D alırdım.
Ps 4 sahibiyim ama yazdığın yazı düşündürdü cidden. Apple alarak bi farkım olsun istiyorum ama daha çok özelliği sırf apple değil diye geri tepmek de mantıksız geliyor insana. Çok kararsızım bu konularda.

Ben burada Android telefonları veya Apple telefonları savunmuyorum. Ayrıca kimse senin elindeki İphone a bakıp, aaa bu çok havalı demez, onu birtek böyle düşüneneler ve kendi beynin yapar.

Ayrıca dediğimi yapınn, elinizde nakit varsa. Önünüze koyun bir İphone parası ve hava atmak için bu parayı vermeye değer mi ? diye düşünün.

Bende şu an 5s kullanıyorum fakat iPhone 6 alacağım plus değil iPhone'nin özelliği tek elle kullanmaktı :( oda kalmayacak artık. Birde ekranın 720 p olmasına takılan arkadaşlar Retina HD display e sahip.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı