Tasarım konusunda objektif olduğunuzu düşünmüyorum tamamen taraflı bir yorum. İphone 6s kaliteli gözüküyor tasarımıda iyi ama bir s7 sizin söylediğiniz kadar berbat değil.
Berbat demiyorum, ne kadar iyi olursa olsun 6s ile tasarım konusunda yarışılmaz. Apple'ın tüm ürünleri tasarım odaklıdır.
! Yahu bir yarafta 2k ekran var bir tarafta yaklaşık HD çözünürlükte ekran.
Pil konusunda ekran çözünürlüğünü söylüyorsunuz tamam da Samsung 2k ekranı ile Apple'ın ekranını HD olarak karşılaştırmak çok saçma. Önemli olan gözümüzle gördüğümüz. Gerçek renkler, harika netlik sunuyor Apple'ın ekranları. Samsung ise abartılı renkleri basıyor ekrana animasyon gibi geliyor. Ben Samsung 2K ekranlı tablet kullanıyorum, biliyorum ekranını. Yani kağıt üstünde HD ekran olarak görmek ve Samsung'un gerçek dışı renklerini sevmekte bir tercih.
? Pil konusunda da saçmalamaya devam etmişsiniz Piller doldur boşalt ömrü olan bileşenler. Kullandıkça ömürleri azalır. Daha geçen gün 2 yıldır İphone 5 kullanan arkadaşım pilini değiştirdi.
Benim demek istediğim şeyi anlamamışsın yada tekrar yazıya bakınca biraz yanlış yazmışım. Apple ürünlerinde bu yok derken, Samsung ürünlerinde donanım performansları ilk güne kıyasla sürekli olarak kayda değer bir şekilde azalıyor özellikle pil diğer firmalara göre çok çabuk ölüyor. Diğer android üreticilerinde daha iyi ve Apple bu konuda diğerlerinden çok daha iyi. Kullandıkça ömrü azalmayan bir şey yok zaten, demek istediğim şey Samsung'un donanımının dayanıksızlığıydı. Çin malı motor gibi, güçlü ama Japon motorları 10 yıl dayanıyorsa bu motorlar 4 yıl dayanıyor ve sürekli sıkıntı çıkarıyor.
Zaten bunlar bilindik şeyler İphone sadece günlük hayatta kullanılacak bir cihaz. S7 ise ne istersen onu yaparsın ister 8k görüntü alırsın. İster VR ile 3 boyuta geçersin.

Yada daha farklı şeyler.
Yazılımcı olarak Sanal gerçeklik ve IOT hakkında epey bir bilgim var

Bu teknolojiler ve akıllı saat teknolojisi için şuan da erken.
Piyasada bunların olması insanları alıştırmak ve markalarını ileri yıllarda biz şu zamandan beri bu işi yapıyoruz demek.
Google Glass'da aynı şekilde zamanı geldiğinde tekrar ortaya çıkacak.
Akıllı şehir modeli veya akıllı iş modeli hayata geçmeden pek işlevsel değil VR gözlükler. 3D oyun ve 3D film izlenebilir. Şu anda akıllı saatler ne kadar gereksiz ise VR gözlüklerde istenilenden o kadar uzak. O yüzden Apple'ın bu alanda ürün çıkarmaması normal.
Israrla 1 GB ram koydu Apple sonra bu iphone 6 donanımıyla birlikte yetersiz geldi bu yüzden 6s ile 2 yaptı. Yani 2 yapma sebebi yetersiz kalması. Yoksa emin ol yapmazdı.
Ne konuda yetersiz geldi 1 GB RAM iphone 6'ya ?
Önemli olan kullanıcı deneyimidir. Son yıllarda Samsung istediği sonuçları elde edemediği için normal fiyatlarının düşmesi haricinde 100$'lık indirimler yapmıştı. Fiyatları çıkış çok fazla düştü ve alanlar sitem etti. Yine 2799 liraya çıkan S7
2450 lirayı 1 ayda görmüş ki 100$'lık indirimde gelir birkaç ay sonra o zaman bu telefonu alanlar ne der ?
Adamlar 2K ekran satar iken Apple HD ekranı ile kullacının gözünde daha hoş görünüyor ve kullanıcı kağıt üstünde yazan 2k ekranı mı alır HD denilen ve ama gerçekçi ve net ekranı mı alır. Zaten adamlar Iphone alıyorlar ve Samsung sürekli olarak fiyat
düşürüyor. Ben şimdi Müşteriyi satış sonrası mağdur eden Samsung'u mu seveyim, benim hatam olsa dahi sonuna kadar destek veren ve kırılan ekranları garanti kapsamına almak hakkında çalışma yapan Apple'ı mı ?
iPhone 6S Plus vs LG G5 Apple fanboy olsam bu yorumları yapmazdım.
Ben daha yorum yapmayacağım, ekranları 720p ve 2k olarak karşılaştıranlar, GHZ hesabı yapanlar bir bitmediniz

Bir şey daha söyleyeyim, bilişimde olan insanlar neden Iphone kullanıyor acaba bu adamlar GHZ hesabını mı eksik yapıyorlar,
HD ekranın ne olduğunu mu bilmiyorlar. Render işleriyle uğraşanlar neden acaba iMac alıyor ? O fiyata kağıt üzerinde daha güçlü sistemler çıkıyor.
Katılıyorum en azından düşüyorda millet alıyor.

İphone yüksekte ne oluyor? Ama Samsung garantili olan o kadar düşmedi hocam. 2.500TL civarı.
Sen şimdi 2450 liraya al onu, 3 ay sonra 1899 lira olunca sevinecek misin bakalım.