iPhone 6S nasıldır?

Güncelleme desteği kesilen ve tarihin tozlu sayfalarına kalkmış olan telefon.
Öncelikle insanları yanlış bilgilendirmeyin. Güncelleme desteği kesilmedi, hâlâ güncelleme almaya devam ediyor. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak 5 yıla yakındır 64 GB olan modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece son zamanlarda pil artık beni değiştir diye bağırıyor uygun zamanda apple servise gidip değiştireceğim.
 
Öncelikle insanları yanlış bilgilendirmeyin. Güncelleme desteği kesilmedi, hâlâ güncelleme almaya devam ediyor. Arkadaşın sorusuna gelecek olursak 5 yıla yakındır 64 GB olan modelini kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Sadece son zamanlarda pil artık beni değiştir diye bağırıyor uygun zamanda Apple servise gidip değiştireceğim.

Sıradaki güncellemesini almayacak gibi iOS 14 public beta var ancak sonraki sürümleri sanmam fiyatına değer bir telefon değil o fiyata çok güzel bir Android alabilirsiniz.
 
Sıradaki güncellemesini almayacak gibi iOS 14 public beta var ancak sonraki sürümleri sanmam fiyatına değer bir telefon değil o fiyata çok güzel bir Android alabilirsiniz.
Yine yanlış bilgi. iOS 14 Preview Android konusuna gelecek olursak tamamen tercih meselesi.
 

Dosya Ekleri

  • ios146s.JPG
    ios146s.JPG
    68,5 KB · Görüntüleme: 29
Forumların güncel ürünlere karşı çok fazla takıntısı var. Aman sürekli en günceli al aman kamera 500 k olsun. Ya kardeşim olsun da para ve kullanım meselesi bu. Ülkemizin durumunu bilmiyor musunuz. Parayı kuru geçtik, sana yetmeyen şey başkasına ihtiyaç fazlası olabilir.​
 
Bende 2016 SE vardı. 4 sene kullandım o cihazı. Donanımı 6S ile aynıydı ve performans konusunda hiçbir eksiği yoktu. Kamerası ise hala canavar gibidir. Ama az önce dediğim gibi. 4-5 sene oldu o cihaz çıkalı. Bundan sonra da çöp olmayacak ama biraz daha güncel bir model alın ki uzun süre keyfini çıkarın.
 

Geri
Yukarı