iPhone 6S Plus alınır mı?

2. el alamayabilirim, sıfırına da 4.400 tl vermem ne yapabilirim? (7 plus için, 7 nin bataryası kötü)
Ozaman İOS deneyiminizi başka bahara bırakın Mİ 9T alın yada elinizdeki telefonla yetinip zamanı gelince İOS geçin

Hocam 5 yıl önce vesaire demeyin ben de kullanıyorum zamanında sıfır olarak almıştım. Çatur çutur çalışıyor. Kasma olayı vesaire hiç bir sıkıntısı yok ve arka kamerası bence hala oldukça iyi ama ön kamera için onu söyleyemem. Bu arada o fiyata yani 3.200 TL'ye alınmaz. Daha ucuz bir fiyata bulursanız kaçırmayın.

Ozaman İOS deneyiminizi başka bahara bırakın Mİ 9T alın yada elinizdeki telefonla yetinip zamanı gelince İOS geçin
Zamanı gelince derken? Telefona ihtiyacım varken nasıl idare edebilirim :) Doların düşmesini mi bekliyim n'apıyım? Şuan ihtiyacım var sizlere danışıyorum.
Hocam 5 yıl önce vesaire demeyin ben de kullanıyorum zamanında sıfır olarak almıştım. Çatur çutur çalışıyor. Kasma olayı vesaire hiç bir sıkıntısı yok ve arka kamerası bence hala oldukça iyi ama ön kamera için onu söyleyemem. Bu arada o fiyata yani 3.200 TL'ye alınmaz. Daha ucuz bir fiyata bulursanız kaçırmayın.
yeni güncelleme gelmeyecek diyorlar doğru mudur?

Adam IOS a geçmek istiyorum diyor hala mi9t diye öneri geliyor.

Soruya gelecek olursak sıfır olarak o paraya alınmaz. İkinci el 7 plus alabilirsin. Kamerası olsun performansı olsun hala iyi bir telefon. Ekran kasa oranı sıkıntı biraz. İkinci el alırken Pil ömrüne mutlaka bak.

Zamanı gelince derken? Telefona ihtiyacım varken nasıl idare edebilirim :) Doların düşmesini mi bekliyim n'apıyım? Şuan ihtiyacım var sizlere danışıyorum.
Tabiki haklısınız danışmak fikir alışverişinde bulunmak en doğal hakkınız.Telefona ihtiyacınız varsa 6s Plus kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazar buraya sizde ona göre değerlendirirsiniz kafanıza yatarsa alırsınız Benim naçizane fikrim .

Adam IOS a geçmek istiyorum diyor hala mi9t diye öneri geliyor.

Soruya gelecek olursak sıfır olarak o paraya alınmaz. İkinci el 7 plus alabilirsin. Kamerası olsun performansı olsun hala iyi bir telefon. Ekran kasa oranı sıkıntı biraz. İkinci el alırken Pil ömrüne mutlaka bak.
Teşekkür ederim en güzel cevap, Ben de 2. el 7 plus düşünüyorum umarım alabilirim.

Kesinlikle alınmaz, ikinci el 7 Plus veya 8 bakmanızı tavsiye ederim. 3900 e falan 8 bulunabilir. bütçemi artıramam diyorsanız 7 Plus bakmanızı tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı