IPhone 6S Plus vs Xiaomi Redmi Note 8 Pro

128 GB depolama olsaydi 6s Plus derdim ama 16 GB iPhone almak bir sacmalik olur, malzeme kalitesi dışında normal kullanıcı icin Redmi Note 8 Pro daha iyi (yaşı gibi etkenlerden dolayı, 6s’lere çamur atmayacağım, performanslarına hayret ediyorum bir türlü eskimedi gitti ama on kamera tam bir facia).
Katılıyorum Depolama alanı Ve bataryası yetersiz kalıyor yoksa baska bi sorunum yok Kamera performansına katılıyorum😀
telefon eski evet fakat hala speed testlerde gayet iyi durumda, bataryası çok iyi 6s plus'un. bence çok bir beklentiniz yoksa pişman etmez sizi. zaten ios13 güncellemelerinide alıyor, gayet performanslı bir cihaz bence. app store'daki bütün uygulamalara erişiminiz olur.
Performans konusunda sıkıntım yok depolama alanı ve batarya yetersiz kalıyor o yüzden değiştirmek istiyorum.
 
CPU tarafında tek çekirdek performansı tarafında G90T ile A9 işlemci denk. Çoklu çekirdek performansında açıkça G90T daha güçlü. GPU noktasında ise G76 MP4, GT7600 modelinin çok az önünde. İki model arasında çözünürlük farkı olduğu için benzer deneyim sunarlar.

Arka kamera olarak Note 8 PRO daha iyi. Ön kamera olarakta daha iyi.

Ben şahsen 6S Plus almazdım 5-6 yıllık telefon sonuç olarak.
 
Eğer elinizde 6S Plus varsa bir süre daha idare edip birikim yapın, ilerleyen zamanda artan bütçenize göre Note 8 Pro değil bir-iki tık daha üst bir cihaza geçin.
Eğer iki cihaz arasında seçim yapacaksanız, Redmi Note 8 Pro daha iyi, yeni bir seçim olur.
 
2020 olacak neredeyse, 6S mi kaldı 🤣 iPhone 6 kullandım bir süre şirket telefonu olarak, Kasım kasım kasıyordu. Note 8 Pro güçlü bir cihaz. Düşünmenize bile gerek yok.

6S'i ezdirmem ilk çıktığında amiral gemisiydi şu anda Redmi Note 8'den daha iyi Pro'dan bahsetmiyorum düz Redmi Note 8 işlemci olarak bir tık daha düşük gösteriyor AnTuTu Benchmark testlerinde, ama xrn8 8 çekirdekli bir telefon bu da demek olurki iPhone 6S tekli çekirdekte çok daha iyi bu arada iPhone 6 ile 6S farklı işlemciler 6 A8 6S A9 kullanıyor ben 8 Pro alacağım ama 6S hala güçlü bir telefon sen konunundetaylarını bilmeden ortaya atlayan bir sazansın bana cevap vermene gerek yok yazdığım bir soru değildi.
AnTuTu benchmarks v8= 6 100.900 6S 182.500 isteyen bakabilir neredeyse iki katı.
31/10/2020 2020 sonu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı