iPhone 6S vs Galaxy S7

MasterYuss

Hectopat
Daha fazla  
1 Haftaya kadar birini alıcağım. Başka marka telefon önermeyin. G3 kullanıyordum ama hep bir problemi çıktı saatlerce şarjda kalmasına rağmen şarj olmadı donma kasma vb. sorunlar...

Bana göre S7 çok daha iyi performans veriyor. Kamerası 5 MP - 12 MP şeklinde ve çok güzel çekimler yapılabiliyor. iPhone zaten kalite ve estetik konusunda güzel ama performans konusunda S7'nin altında kalıyor sanki.

Galaxy S7 Edge ve iPhone 6S Plus değil ona göre yorumlarını yapınız. Fiyat farkı 200-300 TL civarında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu görmekten gına geldi artık, telefonlar kısmında azıcık aşağı inseniz binbir türlü konu göreceksinizdir S7 ve 6S ile ilgili.

Android tarafında performans, kullanım, stabilite ve arayüz kalitesi açısından 6S ile yarışacak herhangi bir model bulunmuyor lakin pil ömrü, daha büyük ekran ve nispeten daha iyi bir kamera istiyorsanız şayet S7'yi seçebilirsiniz. Benim fikrimi sorarsanız şayet S7, G5 ve Htc 10 ile yarışamayacak bir telefondur. Bu iki modelde kendine özel yenilikler yapmalarına rağmen S7 yerinde saymış.

Merhaba

Bence yanlış bir soru soruyorsunuz, G5 - s7 - Note 5 vs işletim sistemleri aynı olan iki modeli kıyaslama isteseniz yardımcı olalım tabiki, fakat ben bu işin için de olan birisi olarak IOS ve Android bence kıyaslamamalı .
Yine kendi fikrim olarak söylüyorum Android ne kadar sağlam olursa olsun 1,3,5 ay sonra donma. yavaşlama,kasma,virüs sorununu mutlaka yaşayacaksın ve hiç yoktan format atıcaksın telefona, Iphone 6 plus kullanıyorum bırak formatı güncellemeler haricinde telefonu kapatmıyorum bile. Seçim senin :)

Bu konuyu görmekten gına geldi artık, telefonlar kısmında azıcık aşağı inseniz binbir türlü konu göreceksinizdir S7 ve 6S ile ilgili.

Android tarafında performans, kullanım, stabilite ve arayüz kalitesi açısından 6S ile yarışacak herhangi bir model bulunmuyor lakin pil ömrü, daha büyük ekran ve nispeten daha iyi bir kamera istiyorsanız şayet S7'yi seçebilirsiniz. Benim fikrimi sorarsanız şayet S7, G5 ve Htc 10 ile yarışamayacak bir telefondur. Bu iki modelde kendine özel yenilikler yapmalarına rağmen S7 yerinde saymış.
sizin mesajınızdan sonra bir konuya mesaj yazasım gelmiyor, yeterli açıklama yapılmış bence.

Performans, pil ömrü, daha iyi ekran ve kamera için S7. İOS'u çok merak ettiysen 5S'te alabilirsin. Yoksa 6S'in olayı İOS yani. Hiç kullanmadı isen ve merakta ediyorsan 6S yerine 5S dahi alabilirsin. Ne bileyim 6S'in donanım olarak düşünülünce bir artısı yok zaten. Çok stabil işletim sistemi görmek istiyorsan Windows Phone bile alabilirsin yani :D

Performans, pil ömrü, daha iyi ekran ve kamera için S7. İOS'u çok merak ettiysen 5S'te alabilirsin. Yoksa 6S'in olayı İOS yani. Hiç kullanmadı isen ve merakta ediyorsan 6S yerine 5S dahi alabilirsin. Ne bileyim 6S'in donanım olarak düşünülünce bir artısı yok zaten. Çok stabil işletim sistemi görmek istiyorsan Windows Phone bile alabilirsin yani :D
Mağaza genişliği olsa windows phone bir başka olur ya

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı