iPhone 8 kullanılır mı?

Gerek yok hocam zaten şu an MI13t Pro kullanıyorum ondan da düşük Android kullanmak istemiyorum iPhone 8 kasma vs de yapmaz.

Hocam 6 yıllık telefon nasıl kasma yapmasın sentetik testler ortada söylüyor zaten isterseniz şu konuyu okuyun lütfen.https://www.technopat.net/sosyal/konu/a-kalite-iphone-8-7000-tlye-alinir-mi.2944253/page-9

Elimde OnePlus 9 var onlada iPhone 8 takas etmeyi düşünüyorum.

Hocam 6 yıllık telefon nasıl kasma yapmasın sentetik testler ortada söylüyor zaten isterseniz şu konuyu okuyun lütfen.https://www.technopat.net/sosyal/konu/a-kalite-iphone-8-7000-tlye-alinir-mi.2944253/page-9

Hocam iPhone 7 kullanan arkadaşım var ben bir kasma falan görmedim onda.

Hocam ben zaten şu an bir amiral gemisi telefon kullanıyorum ve bu bana fazla bence günlük kullanım için.
Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama acil bir durum yoksa 13T Pro cihazınızı satmanın bir gereği yok gibi

Eğer aldığınız iPhone modelinde sorunlar yaşarsanız 13T Pro'yu ararsınız

Maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama acil bir durum yoksa 13t Pro cihazınızı satmanın bir gereği yok gibi.

Acil bir durum değil ama 16 yaşındaki birine de bu telefon fazla kaçıyor hem şu an aldığım fiyatın üstüne 10k koyup satacağım. Yani günlük kullanılan bir telefon için bu paralar çok fazla.

Eğer aldığınız iPhone modelinde sorunlar yaşarsanız 13t Pro'yu ararsınız.

İllaki ararım ama benim biraz telefon işleri garip her ay neredeyse telefon değişiyorum. Bir ay çöp telefon kullanırım bir ay amiral gemisi.

Benim soruma gelirsek şu an iPhone 8 kullanılır mı?

Son düzenleme:
Acil bir durum değil ama 16 yaşındaki birine de bu telefon fazla kaçıyor hem şu an aldığım fiyatın üstüne 10k koyup satacağım. Yani günlük kullanılan bir telefon için bu paralar çok fazla.

İllaki ararım ama benim biraz telefon işleri garip her ay neredeyse telefon değişiyorum. Bir ay çöp telefon kullanırım bir ay amiral gemisi.

Benim soruma gelirsek şu an iPhone 8 kullanılır mı?

Eğer kullanılır bana verseniz 5,6 yıl kullanırım. Ama o fiyata daha iyisi var iPhone istiyorsanız yapacak bir şey yok iPhone alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı