iPhone alınır mı?

Benim üzüldüklerimden biri de iPhone 8 ile SE 2020 aynı para. Ve arkadaşımız her ne kadar arada 1 GB RAM olsa da ne kadar kar edeceğinin farkında değil SE 2020 alırsa.

Evet o çok saçma iPhone 8'de yanlış hatırlamıyorsam a 10 işlemci var ve 2 güncelleme daha alacak sonra almayacak diye biliyorum ama iPhone SE 2020 hem a 13 işlemci hem 3GB RAM hem de 5 sene daha güncelleme alacak.

Dostum şaka mısın sen bak sana anlatamıyorum sanırım senin kullandığın Huawei Xiaomi Samsung gibi telefonlarda 4 6 8 GB RAM olabilir ama hiçbir işe yaramıyor dostum 8'ini kullanamıyorsunuz Max 2.5GB falan kullanıyorsunuz ve bunlar güçlü RAM değil özellikle işlemcisi çöp bir işlemci koyuyolar ya da GPU oda çöp ama iPhone olan işlemciler dünyanın en güçlü telefon işlemcisine sahip ve iPhone SE'de A13 işlemci ve 3GB RAM var.

Sende saçmalamışsın. Android şu an rahat 4 GB RAM kullanımını aşıyor.

Dostum şaka mısın sen bak sana anlatamıyorum sanırım senin kullandığın Huawei Xiaomi Samsung gibi telefonlarda 4 6 8 GB RAM olabilir ama hiçbir işe yaramıyor dostum 8'ini kullanamıyorsunuz Max 2.5GB falan kullanıyorsunuz ve bunlar güçlü RAM değil özellikle işlemcisi çöp bir işlemci koyuyolar ya da GPU oda çöp ama iPhone olan işlemciler dünyanın en güçlü telefon işlemcisine sahip ve iPhone SE'de A13 işlemci ve 3GB RAM var.

Tamam anladım konuyu bırakacağım yoksa bu siyasete bile gider emin ol.

Sanki sen çok anlıyorsun ha bir internet bakıp geliyon sonra burada atar yapıyorsun.

Bunu diyerek yaşını belirttin teşekkür ederim internetten falan bakmıyorum aklımda bunların hepsi bildiğim için konuşuyorum.

Sende saçmalamışsın. Android şu an rahat 4 GB RAM kullanımını aşıyor.

Ben neden göremiyorum 6 GB RAM'li olan bir arkadaşım var 2.80GB'sini kullandı maximum kalan sistem vb şeyler?

IPhone'un artıları: Daha akıcı. Daha az batarya tüketil daha az RAM kaplıyor işletim sistemi ve uygulamalar. Mac, AirPods, Apple Watch falan varsa işinize yarar. Kamerası keliteli. Ekranı kaliteli. Alışkanlığı olanlar için vazgeçilmez bir azayüzü ve kullanımı var.
Eksileri: Telefon ve ekstra şarj aleti falan pahalı. Yanında gelen kulaklık şarj aleti falan çabuk bozuluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı