Bir kişi bile Samsung yazmamış ki.samsung fln isteyenler abilerim çekilir misiniz ıphone almak istiyorum önermeyin başka birşey
Bir kişi bile Samsung yazmamış ki.samsung fln isteyenler abilerim çekilir misiniz ıphone almak istiyorum önermeyin başka birşey
Dostum bırak sen bu işi telefondan falan anlamıyorsun üzgünüm RAM diyorsunda IPhone'nin 1GB RAM'i bile bazı Android telefonların 4 GB ramine eşit kullanmıyorsun boş yapma bari dostum.
Benim üzüldüklerimden biri de iPhone 8 ile SE 2020 aynı para. Ve arkadaşımız her ne kadar arada 1 GB RAM olsa da ne kadar kar edeceğinin farkında değil SE 2020 alırsa.
Dostum şaka mısın sen bak sana anlatamıyorum sanırım senin kullandığın Huawei Xiaomi Samsung gibi telefonlarda 4 6 8 GB RAM olabilir ama hiçbir işe yaramıyor dostum 8'ini kullanamıyorsunuz Max 2.5GB falan kullanıyorsunuz ve bunlar güçlü RAM değil özellikle işlemcisi çöp bir işlemci koyuyolar ya da GPU oda çöp ama iPhone olan işlemciler dünyanın en güçlü telefon işlemcisine sahip ve iPhone SE'de A13 işlemci ve 3GB RAM var.
Maalesef bilgisiz ve inatçı kişiler geldiğinde böyle oluyor.Arkadaşlar böyle giderse sanal kavga çıkacak galiba. Ben yazmayı bırakıyorum.
Dostum şaka mısın sen bak sana anlatamıyorum sanırım senin kullandığın Huawei Xiaomi Samsung gibi telefonlarda 4 6 8 GB RAM olabilir ama hiçbir işe yaramıyor dostum 8'ini kullanamıyorsunuz Max 2.5GB falan kullanıyorsunuz ve bunlar güçlü RAM değil özellikle işlemcisi çöp bir işlemci koyuyolar ya da GPU oda çöp ama iPhone olan işlemciler dünyanın en güçlü telefon işlemcisine sahip ve iPhone SE'de A13 işlemci ve 3GB RAM var.
Sanki sen çok anlıyorsun ha bir internet bakıp geliyon sonra burada atar yapıyorsun.
4000-4500Bütçe belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Eğer az ise zorlamak istemiyorum sizi.
Sende saçmalamışsın. Android şu an rahat 4 GB RAM kullanımını aşıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.