iPhone Alınır mı?

Dostum, Android kasıyor zaten. Telefonlar biraz eskidiği anda istersen en iyi amiral gemileri kullanıyor ol kasıyor. Çöp işletim sistemi Android.
Nereden sallıyorsun bu bilgileri acaba çok merak ediyorum. Android amiral gemileri artık öyle seviyelere geldilerki kolay kolay kasmazlar. Dur bir de örnek veriyim belki inanmassan diye. Benim şuan kullandığım Samsung S7 model telefonum neredeyse 2 yıllık bir telefon. Ancak Oreo güncellemesini aldıktan sonra telefon öyle bir hızlı çalışmaya başladı ki neredeyse ilk günden hızlı bir şekilde çalışıyor cihaz.

Nereden sallıyorsun bu bilgileri acaba çok merak ediyorum. Android amiral gemileri artık öyle seviyelere geldilerki kolay kolay kasmazlar. Dur bir de örnek veriyim belki inanmassan diye. Benim şuan kullandığım Samsung S7 model telefonum neredeyse 2 yıllık bir telefon. Ancak Oreo güncellemesini aldıktan sonra telefon öyle bir hızlı çalışmaya başladı ki neredeyse ilk günden hızlı bir şekilde çalışıyor cihaz.
Biyerden sallamıyorum, kendi deneyimlerim tamamen. Kasmaması ne hoş. Kardeşimin de 4 yıllık 5s’ i kasmıyor. :)

Biyerden sallamıyorum, kendi deneyimlerim tamamen. Kasmaması ne hoş. Kardeşimin de 4 yıllık 5s’ i kasmıyor. :)
4 yıllık 5s kardeşim. Kendin diyorsun. Burada fanboyluk yapmayın. (Diyorum fakat büyük bir "iPhone Hater"iyim.)
Apple telefonlarına para vermek sırf adına para vermek gibidir.
Ape ürünleri olarak tablet ve iMac'ler iyi üründür.

4 yıllık iPhone kasmıyor dedim, çünkü arkadaş 2 yıllık S7’ sinin kasmamasından bahsetmiş. Ayrıca ben hater falan değilim ancak Android’ e güvenmiyorum. Herkes istediğini kullanabilir uzatmayacağım. Ben memnunum telefonumdan, siz de memnunsanız ne mutlu. :)

4 yıllık iPhone kasmıyor dedim, çünkü arkadaş 2 yıllık S7’ sinin kasmamasından bahsetmiş. Ayrıca ben hater falan değilim ancak Android’ e güvenmiyorum. Herkes istediğini kullanabilir uzatmayacağım. Ben memnunum telefonumdan, siz de memnunsanız ne mutlu. :)
Kendimden bahsediyorum. İyi bakılan tüm Android cihazlar kusursuz çalışır. Tabii kasıtlı olarak yavaşlatılmıyorsa...

Hocam bizim konuştuğumuz yerde noktayı koymalıydık bence. 2 taraf içinde yok hater falanlar gelmiş buraya. Nefret derin bi' duygudur, alt tarafı bir markaya neden besleyesin ki? Ne gerek var? İsteyen istediğini kullansın. Büyük konuşuyorsunuz, umarım çevrenize de böyle değilsinizdir arkadaşlar. Yarın bi' gün elinize fırsat geçip, iPhone'un son modelini falan aldığınızda sizin için iyi olmaz açıkcası. Büyük konuşmayın.

Kesinlikle hocam. Ben de uzatmakla hata ettim. Sonuç olarak bunlar hepsi iyi cihazlar ki kullanılıyorlar, iyi olmasalardı kullanılmazlardı zaten. Herkes kendine uygun olanı kullanabilir. Burda tartışıp birbirimizi kırmaya gerek yok :).

Her şey RAM'le olmuyor çünkü.

Ne yazık ki ülkemizde daha fazla ram’li telefonun daha iyi olduğu yönünde bir görüş var. Şu anda evimde 3gb ram’li J7 Pro telefonum var ama PUBG oynanamayacak kadar çok kasıyor. Ama akrabamın iPhone 6’sı bile daha yüksek ayarlarda kasmadan oynatabiliyor. Ben de 7 Plus ‘a geçtim. Uzun süre daha değiştirmeme gerek kalmaz diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı