iPhone mu Android mi?

Dosya Ekleri

• F1549A2B-D30A-4BD1-A20B-4E4228A3B3EA.jpeg
    F1549A2B-D30A-4BD1-A20B-4E4228A3B3EA.jpeg
    130,5 KB · Görüntüleme: 56
foto atsana kankam
?
Bakın hocam. Sizin savunduğunuz iPhone 6'nın desteği kesildi artık. Telefon güncelleme almıyor. iPhone 6 son sürüm 12.5.7 son gelen iOS güncellemesi 16.5 mi ne . Adamlar iOS 17 konuşuyor iPhone 6 halen daha 12.5'de. Hangi uygulamayı güncellerseniz telefonda açılmıyor bir daha. (Lafın gelişi hangi hani hepsi değil ama çoğu artık açılmıyor.) Hani deseniz iPhone 8/X falan savunun anlarım eyvallah da. Savunduğunuz telefon iPhone 6 Allah rızası için bir mantık- muhakeme, aklınızda bir tartın...

Bakın hocam. Sizin savunduğunuz iPhone 6'nın desteği kesildi artık. Telefon güncelleme almıyor. iPhone 6 son sürüm 12.5.7 son gelen iOS güncellemesi 16.5 mi ne. Adamlar iOS 17 konuşuyor iPhone 6 halen daha 12.5'te. Hangi uygulamayı güncellerseniz telefonda açılmıyor bir daha. (lafın gelişi hangi hani hepsi değil ama çoğu artık açılmıyor.) Hani deseniz iPhone 8/x falan savunun anlarım eyvallah da. Savunduğunuz telefon iPhone 6 Allah rızası için bir mantık- muhakeme, aklınızda bir tartın...

Benim iPhone 6'ım var adam PUBG'ye girebiliyorsun diyor telefon WhatsApp'a girmiyor kendi kendine kapanıyor o kadar eski ki.

Benim iPhone 6'ım var adam PUBG'ye girebiliyorsun diyor telefon WhatsApp'a girmiyor kendi kendine kapanıyor o kadar eski ki.
Babam iPhone 6 kullanıyor. Hani WhatsApp'a falan girememe yok ama birinci olarak pilini değiştirdi telefonun öyle şarjı dayanıyor yoksa günde 2-3 defa şarja takıyordu. İkinci olarak ise daha uygulama açarken kasan bir telefon nasıl oyun oynatabiliyor onu anlamıyorum. Babam oyun falan oynayan birisi de değildir bu arada. Telefonda sadece bankacılık, sosyal medya ve belli başlıklı temel uygulamalar var. Pil ömrü azalmasın diye telefonun şarjı bitiyor öyle takıyordu şarja ve %100 olmadan çekmiyordu. Şarjda da kullanmıyordu. Hani daha ne yapabilirsin bir telefona ki çok iyi olsun ama yok. Aynı yaşta olan Vestel telefon bile daha iyi performans veriyor. Halen daha gelip İphone 6 savunuyorlar bir de.

Babam iPhone 6 kullanıyor. Hani WhatsApp'a falan girememe yok ama birinci olarak pilini değiştirdi telefonun öyle şarjı dayanıyor yoksa günde 2-3 defa şarja takıyordu. İkinci olarak ise daha uygulama açarken kasan bir telefon nasıl oyun oynatabiliyor onu anlamıyorum. Babam oyun falan oynayan birisi de değildir bu arada. Telefonda sadece bankacılık, sosyal medya ve belli başlıklı temel uygulamalar var. Pil ömrü azalmasın diye telefonun şarjı bitiyor öyle takıyordu şarja ve %100 olmadan çekmiyordu. Şarjda da kullanmıyordu. Hani daha ne yapabilirsin bir telefona ki çok iyi olsun ama yok. Aynı yaşta olan Vestel telefon bile daha iyi performans veriyor. Halen daha gelip iPhone 6 savunuyorlar bir de.

Vallahi benimkine girmiyor hocam giriyorum atıyor pil ömrü ise berbat 1 saat anca dayanıyor.

Eski bir iOS kullanıcısı olarak iPhone 4s, 7, 8 kullandım ve Android bir telefonum var şu an iOS her şekilde çok daha iyi >>>>

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı