iPhone mu Android mi?

iPhone kasan telefonu gördünüz mü siz?

A14 bionic 4 GB RAM barındıran iPad 10. nesil iPadOS 16.6 olmasına rağmen ve şarj %90 olduğu halde takılıyor. Ve teblet daha 2 aylık? Yani Apple olması onun iyi olduğu anlamına gelmez sadece bilindik marka olduğu anlamına gelir 😘.

Oppo Reno 5 Lite ile iPhone 4s, 7 ve 8'imi karşılaştırıyorsun şu an yanlış mı görüyorum?

Evet şu an iPhone 8'i kardeşime verdim buna geçtim yani oyunda falan aynı ama bir iOS değil ya.

Evet şu an iPhone 8'i kardeşime verdim buna geçtim yani oyunda falan aynı ama bir iOS değil ya.

Zaten sıkıntı burada ya. Amiral gemisi ile amiral gemisi olmayan telefonu karşılaştırıyorsun. Ucuz telefonla zamanının en pahalı telefonunu karşılaştırıyorsun yani. Senin Oppo find X3 ile iPhone 8'i karşılaştırman gerekiyor.

A14 bionic 4 GB RAM barındıran iPad 10. nesil iPadOS 16.6 olmasına rağmen ve şarj %90 olduğu halde takılıyor. Ve teblet daha 2 aylık? Yani Apple olması onun iyi olduğu anlamına gelmez sadece bilindik marka olduğu anlamına gelir 😘.

Abarttın sende ya da çok kötü kullanıyorsun benim 9. nesil IPad'im var PUBG de 60 FPS sabit alıyorum hiç takılma yok ya virüs falan var ya da sen sağlıklı kullanmadın bence bir tableti kurcalayın hocam bir sıkıntı var onda.

Abarttın sende ya da çok kötü kullanıyorsun benim 9. nesil IPad'im var PUBG de 60 FPS sabit alıyorum hiç takılma yok ya virüs falan var ya da sen sağlıklı kullanmadın bence bir tableti kurcalayın hocam bir sıkıntı var onda.

Hocam abartmıyorum vallahi kasıyor tablet Apple desteği aradım "cihazı yollayın yazılım düşürmesi yapalım test edip arızayı buluruz" dedi. Bende verdim bekliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı