Alın o zaman hocam o kadar da küçük değil İphone 8 boyutunda.Yok hocam kayıtlıymış çok ısrar ettim 4000 TL'den 3000 TL'ye indirdi yarın konuşacağım telefoncu bu arada satıcı.
Sıfır olarak almayı düşünüyorum ve kesinlikle batarya ve ekranı senin için sorun olmayacaksa muhteşem bir cihaz. Tertemizse gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.
4000'den nasıl 3000'e indi ya ? Normalde 200 liradan aşağı inmez genel olarak hiçbir telefoncu. 1000 lirayı indiyse ekrana falan dikkat edin derim. Bir katakulli olabilir cihazda.Yok hocam kayıtlıymış çok ısrar ettim 4000 TL'den 3000 TL'ye indirdi yarın konuşacağım telefoncu bu arada satıcı.
4000'den nasıl 3000'e indi ya? Normalde 200 liradan aşağı inmez genel olarak hiçbir telefoncu. 1000 lirayı indiyse ekrana falan dikkat edin derim. Bir katakulli olabilir cihazda.
İstediği kadar 2. el olsun hocam. 14 ay garantili cihazı kimse 3000'e vermez.Hocam anladığım kadarıyla cihaz 0 değilmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.