iPhone SE 2020 alınır mı?

Tavsiyem yeni alacaksan yeni güncel cihazlardan alman daha sağlıklı olacaktır, eniştemizin eşine aldırdım ben SE 2020 memnun gayet öncesinde iphone 6 vardı düşün daha 1 haftadır SE 2020 sahibi cihaz öldü öyle aldı yani 2 3 sene diye birşey yok kullanana beklentine göre androidde kullandım fanboyları çıkıp birşey demesin 5000 mah olunca pili 50 gün götürmüyor oyun oyna bitiyor gün içinde yine. Iphone kamerasıda belli zaten, orta segment androidlerin pixel pixel fotoğraf çekiyor. Demem o ki boyut olarak 4.7 inc senin için küçük değilse alınabilir bende 7 Plus var hala maşallahı var ama büyük ekran artık gözümü yormaya başladı bide cebe sığmıyor kolay kolay :) .
 
Telefonu aldım arkadaşlar. Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
hocam yarın itibari ile 128 gblık kırmızı modelini alacağım gibi duruyor.Telefondan oyun oynamam günümün birçoğu twitter ve instagramda geçiyor.Geceleri ise Youtube de takılıyorum 1 günümü kurtarır mı ? + olarak ise bu modeli aldıktan sonra apple ın 20 watt lık şarj adaptörünü ve type c kablosunu almayı düşünüyorum. Kendi yorumlarınızı da eklerseniz sevinirim
 
Hocam yarın itibari ile 128 GB'lık kırmızı modelini alacağım gibi duruyor. Telefondan oyun oynamam günümün birçoğu Twitter ve Instagram'da geçiyor. Geceleri ise YouTube'da takılıyorum 1 günümü kurtarır mı? + Olarak ise bu modeli aldıktan sonra Apple'ın 20 Watt'lık şarj adaptörünü ve Type-C kablosunu almayı düşünüyorum. Kendi yorumlarınızı da eklerseniz sevinirim.

Önce şunu söyleyim 10 Watt iPad şarjıyla 2 saatte %100 oluyor. Telefonu gün içinde çok aktif kullanıyorum genel olarak YouTube ve dizi izlemekle geçiriyorum. Sabah şarjdan çekip gece saatlerine kadar kullanabiliyorum ve telefonun şarjını daha bitiremedim. Bana günde minimum 5.5 saat ekran süresi veriyor ve bana oldukça yetiyor.
 
Merhabalar tekrardan. 128 GB modelini bugün almış bulunmaktayım. Pazartesi günü için ise 18 Watt hızlı şarj kablousunu ve Type-C kablosunu alacağım. Birkaç gün kullandıktan sonra alacak olan arkadaşlar için deneyimlerimi paylaşabilirim.
 

Dosya Ekleri

  • IWLN5639.JPG
    IWLN5639.JPG
    70,9 KB · Görüntüleme: 44

Yeni konular

Geri
Yukarı