iPhone X alınır mı?

Arkadaşlar bence cevap vermeyi bırakabiliriz konu sahibi anlamıştır mevzuyu iPhone kullanmasam padişah telefonu sanacağım her şeyi kendi yapıyormuş telefon adam ltpo teknolojisinden habersiz daha bize iPhone savunuyor.
Tamam Android alın birkaç sene sonra kasmalar başlayacaktır.

Neden olmasın, aynı bütçedeki bir Android her zaman Iphone'dan güçlü. Örneğin IP 11 vs S23 FE.
Android bazı konularda güçlü olabilir. Ama akıcılık konusunda iOS her zaman öndedir. Bu da yazılımdsn kaynaklı. Bende Android kullandım. Biliyorum.

Bak bu harbiden güldürdü. Yıl 2015 sanıyor galiba arkadaş. Bu da applecıların savunması zaten.

7+dan sonra S10+ kullandım şimdi OnePlus9 var kesinlikle 7+dan çok çok daha akıcı :D yakın akrabamda IP13 var aman aman bir akıcılığı yok özellikle gidip almam.
Elimde iPhone 5S var. Hâla gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Sadece uygulamalara biraz geç giriyor. Lise sona gidiyorum. Ben ilkokuldayken babam kullanıyordu o telefonu. Bilmem kaç sene geçmiş üstünden.

Bak bu harbiden güldürdü. Yıl 2015 sanıyor galiba arkadaş. Bu da applecıların savunması zaten.
Güncel Android cihazlar üzerine de konuşabiliriz. Kuzenim telefon alacaktı. S24 al dedim. Keşke iPhone aldırsaydın diyor.

Arkadaşım canım arkadaşım. Babamda 13pm annemde 12 mini abimde 11 var ben de 1 hafta öncesine kadar yurt dışı 15pm kullanıyordum imzamda gördüğün üzere. Telefonum çalınınca S24 Ultra deneyeyim dedim ve aldım ki bundan önce 15 Pro, fold 5, Huawei P60 Pro ve S20 FE kullanmıştım. Her telefonun kendisine ait avantaj ve dezavantajları vardı. Bunları saymaya kalksam 5 sayfa yazarım. Düşük bütçede alınan her Android aynı paradaki iPhone cihazdan donanım olarak kat be kat üstündür. Bu Türkiye'deki acı durum maalesef. Parası olan adam gitsin Pro modelleri alsın zaten buna bir şey diyen yok.

Güncel Android cihazlar üzerine de konuşabiliriz. Kuzenim telefon alacaktı. S24 al dedim. Keşke iPhone aldırsaydın diyor.
Aynen, IP 13 alsaydı çok mutlu olurdu S24'e göre. Neyi daha iyi S24'ten?

Arkadaşım canım arkadaşım. Babamda 13pm annemde 12 mini abimde 11 var ben de 1 hafta öncesine kadar yurt dışı 15pm kullanıyordum imzamda gördüğün üzere. Telefonum çalınınca S24 Ultra deneyeyim dedim ve aldım ki bundan önce 15 Pro, fold 5, Huawei P60 Pro ve S20 FE kullanmıştım. Her telefonun kendisine ait avantaj ve dezavantajları vardı. Bunları saymaya kalksam 5 sayfa yazarım. Düşük bütçede alınan her Android aynı paradaki iPhone cihazdan donanım olarak kat be kat üstündür. Bu Türkiye'deki acı durum maalesef. Parası olan adam gitsin Pro modelleri alsın zaten buna bir şey diyen yok.
Bende diyorum Android bazı konularda üstün olabilir. Ama çok telefon kullanmayacak, sosyal medyada takılacak birine iPhone yeter diyorum.

Elimde 5 yıllık P30 Lite var, amiral gemisi falan değil standart dönemine göre orta halli bir cihaz kendisi buna rağmen sosyal medya ve arayüzü fazlasıyla akıcı. 2019 çıkışlı S10+ ı geçen sene iPhone 7+dan sonra kullandım telefonda gram kasma donma yoktu. Şu an elimde OnePlus 9 var taş gibi cihaz 0 kasma donma. 2019-2020 civarlarında 2012 çıkışlı Galaxy ace 2 kullanıyordum o bile o dönem arayüzde kasmıyordu, Instagram Lite ve Facebook'ta sorun çıkarmıyordu aynı dönem elimde olan iPhone 4'e Instagram Lite ve Facebook yüklenmiyordu bile :D

Bende diyorum Android bazı konularda üstün olabilir. Ama çok telefon kullanmayacak, sosyal medyada takılacak birine iPhone yeter diyorum.
İşte bu ''yeter'' dediğiniz olayı ben çözemedim. Aynı parayı veriyorken neden daha güçlü Android varken Ip alıyor abicim.

Aslında kamerası fena değil. Benim kullandığım telefon kadar akıcı olmamasını bahane ediyor. Kasmıyor sadece tam akıcı değil diyor.
Naısl tam akıcı değil acaba? Donuyor mu sayfa değişirken. 120 Hz v 60 Hz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı