iPhone X hala alınır mı?

DeliVahit

Hectopat
Daha fazla  
En fazla 10k olacak bir bütçe var. Şu an Redmi Note 7 kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum. Bu sene sınav senem beni bu sene idare ededek bir telefon alacağım. En başta Android düşünüyordum S10+ önerdiler. Kendim gidip baktığımda Note 11 Pro gözüme çarptı fakat aklım bir yandan da iPhone X ve XS'de kaldı. Sizce hala alınır mı? 1 sene için? Alternatifler nelerdir? X ve XS onerirseniz örnek ilan atabilir misiniz?

En fazla 10k olacak bir bütçe var. Şu an Redmi Note 7 kullanıyorum değiştirmeyi düşünüyorum. Bu sene sınav senem beni bu sene idare ededek bir telefon alacağım. En başta Android düşünüyordum S10+ önerdiler. Kendim gidip baktığımda Note 11 Pro gözüme çarptı fakat aklım bir yandan da iPhone X ve XS'de kaldı. Sizce hala alınır mı? 1 sene için? Alternatifler nelerdir? X ve XS onerirseniz örnek ilan atabilir misiniz?
Hocam alınmaz fakat hepsiburada trendyol gibi oralarda yenilenmiş telefonlar satılıyor hatta ben kullanıyorum ve gayet memnunum.

Elimde örnek bir link yok ama Samsung'un A serilerine bir bakın derim. X değil de XS yine 1 sene gider, hala premium bir cihaz. Ama alırsanız iOS 18'i tavsiye etmem. Ekran ve FaceID'ye dikkat edin, hatta ekran değiştiyse uzak durun derim. OLED panelden sonra orijinal takacaklarını sanmıyorum.

Samsung alacaksan S serisi alacaksın, One UI ağır bir yazılım ve fark ettirir her türlü. Eğer çok kısıtlı bir bütçen varsa eski amiral gemilerini araştır derim. iPhone X güzel bir cihaz ama iOS olduğu için artık miladı doldu...

İphone 13 pro aşağısı alınmaz

Elimde örnek bir link yok ama Samsung'un a serilerine bir bakın derim. X değil de XS yine 1 sene gider, hala premium bir cihaz. Ama alırsanız iOS 18'i tavsiye etmem. Ekran ve Face ID'ye dikkat edin, hatta ekran değiştiyse uzak durun derim. OLED panelden sonra orijinal takacaklarını sanmıyorum.

Yani 6 7 bandına da var ama 10 bin civarına ekranı değişensiz Face ID aktif temiz cihazlar bulunur bence Samsung'a serisinde de başlangıç modelleri var sıfıra yakın olanlar onlar çok hoşuma gitmedi açıkçası.

Samsung alacaksan S serisi alacaksın, One UI ağır bir yazılım ve fark ettirir her türlü. Eğer çok kısıtlı bir bütçen varsa eski amiral gemilerini araştır derim. iPhone X güzel bir cihaz ama iOS olduğu için artık miladı doldu...
Yani 1 sene kullanacağım temiz bir xs s serisinden daha iyi olmaz mı o paralara en dazla s9 s10 falan var
İphone 13 pro aşağısı alınmaz
Reis uzun süreliğine kullanmayacağım ve bütçe kısıtlı yani kaldı ki toplumda hala 8 plus 7 plus x kullanan çok kişi var

Son düzenleme:
Yani 6 7 bandına da var ama 10 bin civarına ekranı değişensiz Face ID aktif temiz cihazlar bulunur bence Samsung'a serisinde de başlangıç modelleri var sıfıra yakın olanlar onlar çok hoşuma gitmedi açıkçası.

Yani 1 sene kullanacağım temiz bir XS s serisinden daha iyi olmaz mı o paralara en dazla S9 S10 falan var

Yani 1 sene kullanacağım temiz bir XS s serisinden daha iyi olmaz mı o paralara en dazla S9 S10 falan var

S9 ve S10 Custom ROM atılabildiğinden iPhone X'den daha mantıklı.

A11 çipi olanlar evet, miladı doldurdu. Hala güvenlik güncellemesi alsa da bayıldı cihazlar (iPhone 8 kullanıcısı olaraktan söylüyorum). Ya eski S serisi, S20FE falan, ya da XS falan alabilir konu sahibi.

A11 çipi olanlar evet, miladı doldurdu. Hala güvenlik güncellemesi alsa da bayıldı cihazlar (iPhone 8 kullanıcısı olaraktan söylüyorum). Ya eski S serisi, S20FE falan, ya da XS falan alabilir konu sahibi.
Xs özellik olarak yeterli olur diye düşündüm ben ama emin değilim sorun çıkarır mı veya performansı ne olur diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı