ROM derken hocam nedir ne işe yarar
Android 12'den sonra güncelleme almayan bir telefon düşün. Hah işte Custom ROM ile (güvenilir olursa) buna Android 13 ve üstüne yükseltmek mümkün (Her telefona olmaz, örneğin Oppo).
ROM derken hocam nedir ne işe yarar
XS özellik olarak yeterli olur diye düşündüm ben ama emin değilim sorun çıkarır mı veya performansı ne olur diye.
Hocam çok fazla oyunla işim olmayacak bu sürede dediğim gibi sınav senem beni çok fazla mağdur etmese yeterli günlük kullanım dışında çok bir isim olmazNe yapacaksınız mesela? Pil ömrü aman aman bir telefon değil, belki 5-6 saat (altı veya daha üstü) performans verebilir. Oyun olarak da PUBG gibi oyunları 60 FPS oynatır. Kamerası yeterli, gece modu yok, kasa kalitesi üst düzey, ekranı da OLED.
Ama o da donanım yetersizliği nedeniyle sıkıntı olmaz miAndroid 12'den sonra güncelleme almayan bir telefon düşün. Hah işte Custom ROM ile (güvenilir olursa) buna Android 13 ve üstüne yükseltmek mümkün (Her telefona olmaz, örneğin Oppo).
Anladım siz gösteriş yapmak için, elmam olsun diye alıyorsunuz. O yüzden düşünmenize gerek yok, direkt alabilirsiniz.Hocam çok fazla oyunla işim olmayacak bu sürede dediğim gibi sınav senem beni çok fazla mağdur etmese yeterli günlük kullanım dışında çok bir isim olmaz
Böyle cahil bir yorumdan sonra sizinle konuşmayacağım, kolay gelsin, hayırlı olsun milattan kalma elmanız. Hiç yoksa kızlara gösterirsiniz.Ama o da donanım yetersizliği nedeniyle sıkıntı olmaz mi
Anladım siz gösteriş yapmak için, elmam olsun diye alıyorsunuz. O yüzden düşünmenize gerek yok, direkt alabilirsiniz.
Böyle cahil bir yorumdan sonra sizinle konuşmayacağım, kolay gelsin, hayırlı olsun milattan kalma elmanız. Hiç yoksa kızlara gösterirsiniz.
Kızlara hava atacak olsam şimdiye kadar note 7 kullanmazdimNormal şekilde soru sordum zaten sorunun cevabını bilsem ROM nedir diye sormam abartı tepki vermenize gerek yoktu benim sadece XS alma gibi bir düşüncem var bunun hakkında ne kadar mantıklı odağına dair fikir alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.