Gözümle gördüğüm kadarıyla VA panel IPS kadar güzel değil ama gözünüz IPS'e alışık değilse sorun olacağını sanmıyorum.VA Panel alırsam memnun kalırım demi
Gözümle gördüğüm kadarıyla VA panel IPS kadar güzel değil ama gözünüz IPS'e alışık değilse sorun olacağını sanmıyorum.VA Panel alırsam memnun kalırım demi
Gözümle gördüğüm kadarıyla VA panel IPS kadar güzel değil ama gözünüz IPS'e alışık değilse sorun olacağını sanmıyorum.
Oynayacağınız oyunlar FPS mi yoksa hikaye mi? Eğer hikaye ise 240 Hz fazlasıyla gereksiz olur. Normal bir 140-165 Hz IPS alman daha mantıklı olur bence.
Bundan emin değilim. İşlemci çok güçlü değilse 1080p'de darboğaz olabilir ama darboğaz olsa bile 240 Hz alabilir de. Sisteminizin benchmark videoları varsa onları izleyip yorumlamak daha iyi olur.Hocam RTX 3070 Ti için 2K zorunlu 2K olmayıp 1920x1080 çözünürlükte monitör alıp hem 240Hz hem de IPS monitör almam mantıklı mı?
Rekabetçi FPS oyunları oynuyorsanız ve film dizi de izleyecekseniz VA panel en uygun panel tipidir.
Bundan emin değilim. İşlemci çok güçlü değilse 1080P'de darboğaz olabilir ama darboğaz olsa bile 240 Hz alabilir de. Sisteminizin benchmark videoları varsa onları izleyip yorumlamak daha iyi olur.
Videoda bi hile hurda yoksa 1080p için de güzel duruyor:Alacağım sistem R5 5600 RTX 3070 Ti darboğaz yapar mı? Yapmaz ise 1080p almak mantıklı olur mu? RTX 3070 Ti 2K bir ekran kartı diye biliyorum.
Videoda bir hile hurda yoksa 1080p için de güzel duruyor:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.