F first_fps Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 458 23 Şubat 2020 #11 Yok mu CS go pubg gibi oyunları hem IPS hem de VA panelde oynayan kimse ?
KS KS 2 299884 Kilopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 2 23 Şubat 2020 #12 Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Şuan aklımda IPS var, herhangi bir değişiklik olursa fikrimde sizi gene burada bekliyorum . first_fps dedi: Yok mu CS go pubg gibi oyunları hem IPS hem de VA panelde oynayan kimse ? Genişletmek için tıkla... Online için TN öneriliyor genelde. Edit: aynı mesajı farklı şekillerde 2 kere atmışım. Hatama denk gelmiş. Kusura bakmayın.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Şuan aklımda IPS var, herhangi bir değişiklik olursa fikrimde sizi gene burada bekliyorum . first_fps dedi: Yok mu CS go pubg gibi oyunları hem IPS hem de VA panelde oynayan kimse ? Genişletmek için tıkla... Online için TN öneriliyor genelde. Edit: aynı mesajı farklı şekillerde 2 kere atmışım. Hatama denk gelmiş. Kusura bakmayın.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 23 Şubat 2020 #13 TN panelden IPS panele geçmiş birisi olarak renk canlılığını cidden büyük ölçüde fark ettim. Hafif alttan baktığında bile ekran siyah görünüyor. IPS panelde hangi açıdan bakarsan bak canlı duruyor.
TN panelden IPS panele geçmiş birisi olarak renk canlılığını cidden büyük ölçüde fark ettim. Hafif alttan baktığında bile ekran siyah görünüyor. IPS panelde hangi açıdan bakarsan bak canlı duruyor.
tercan Hectopat Katılım 26 Şubat 2015 Mesajlar 908 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknisyeni 23 Şubat 2020 #14 IPS al kardeşim her panelin kendine göre avantajları var madem oyun için son teknoloji IPS.