İBEX_0709
Hectopat
Anladım.O güldü diye bende güldüm ki yanlış anladığımı düşünmesin diye.
Bilgisayar'ı bi teknik servise götür, nerde yaşıyorsunuz.
Yanlış anlaşılmasın bizim bilgisayar şirketinde baktırtabiliriz eğer konya'daysanız.
Anladım.O güldü diye bende güldüm ki yanlış anladığımı düşünmesin diye.
Tamam göndericem bakıma, bakım fiyatları ne kadar bilginiz var mı?Bakıma ihtiyacı var. Hemde bol bol, çok çok, baya baya.
Anladım.
Bilgisayar'ı bir teknik seevise götür, nerede yaşıyorsunuz.
Yanlış anlaşılmasın bizim bilgisayar şirketinde baktırtabiliriz eğer Konya'daysanız.
Tamam göndericem bakıma, bakım fiyatları ne kadar bilginiz var mı?
Yok yanlış anlamadım, İstanbul dayım ben.
Tamam göndericem bakıma, bakım fiyatları ne kadar bilginiz var mı?
Yok yanlış anlamadım, İstanbul dayım ben.
Dediğim gibi 40-60 arası yapıyor bizim şirket.Modele ve gittiğiniz yere göre değişir, ben zor açılan bir HP modeli pazarlıkla 40TL'ye temizletmiştim.
Bizde, 40-60 arası yaparlar, pc'ye göre.
Yok hayır, hep açık. Moderatör'ler kapatabiliyor.O zaman bu 40 tl yapar herhalde, neyse hepinize çok teşekkür ederim zamanınızı bana yardım ederek harcadığınız için ve son olarak bir şeyi öğrenmek istiyorum konuyu ben istediğim zaman kapatabiliyor muyum?
O zaman bu 40 TL yapar herhalde, neyse hepinize çok teşekkür ederim zamanınızı bana yardım ederek harcadığınız için ve son olarak bir şeyi öğrenmek istiyorum konuyu ben istediğim zaman kapatabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.