İşlemci & Ekran kartının ısınmaması normal midir ?

Ya her olayı da "orijinal oyun" muhabbetine bağlamayın. Orijinal ile korsan arasında, eğer patch'ler yüklü ise fark yok.
O kadar emin olma. Çoğu oyunun cracki işlemci sömürüyor.

Hocam i5 4460 ve GTX 750 Ti ile CS:GO 1080p'de hangi ayarlarda kac FPS alıyorsunuz acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 150'ye sabitledim ben fakat her şey en yüksekte 190-250 arası gidip geliyor.

Mobile giriş yaptığım için imzanızda varsa göremiyorum sisteminizin bütün parçalarını öğrenebilir mıyım? Ben de bu FPS'lerde CS:GO ve LoL oynamak için sistem toplamak istiyorum çok yardımcı olursunuz teşekkürler.

Mobile giriş yaptığım için imzanızda varsa göremiyorum sisteminizin bütün parçalarını öğrenebilir mıyım? Ben de bu FPS'lerde CS:GO ve LoL oynamak için sistem toplamak istiyorum çok yardımcı olursunuz teşekkürler.
Hocam konu açarsanız daha güzel yardımcı olabiliriz diğer bileşenlerin FPS'ye fazla etkisi yok zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı