İsmi Pelin olan kadınların zeki/başarılı olması

Pelin ismi ile zekanın alaka seviyesi.
CWWB4R6UAAEms4B.jpg
 
Galiba mod'lar mesaja müdahalede bulundu ya da rapor edildi. Niye kaldırdınız ki millet görsün işte. :D
 
Çok ilginç bir şey ama gerçekten öyle. İsmi Pelin olan kadınlar genellikle çok başarılı ve oldukça zeki oluyorlar. Örnek vermek gerekirse,

1. Pelin Çift. Sunucu kimliği, başarılı kariyeri ve diyalogda olduğu insanlara baktığımız zaman Pelin Çift, Türkiye'nin en başarılı ve zeki kadınlarından biri olarak karşımıza çıkıyor.
Eki Görüntüle 1711897


2. Pelin Batu. Tarihçi, Sanat Bilgisi çok yüksek olan bir kadın. Ayrıca müziğe olan ilgisi ve yeteneği de pek bilinmeyen Pelin Batu, sıradan insanların bakış acılarının dışına çıkabilmesi ile kimi kesim tarafından dışlanırken kimi kesin tarafından ayakta alkışlandı. Ben hep kendisini alkışlayan taraftaydım. Özellikle TV programlarındaki çıkışları ile ne kadar zeki ve pratik bir insan olduğunu da görebiliyoruz.
Eki Görüntüle 1711911


3. Pelin Dilara Çolak. Youtube'da içerik üreten en verimli kadınlardan biri olan Pelin Dilara Çolak, felsefe tarihi üzerine yapmış olduğu videolarla adından söz ettirmişti. Henüz 30'lu yaşlarının başında olan Çolak, felsefeye hem kıta felsefesi hem de Analitik Felsefe açısından bakarak, ilgi çekici yorumlamalarla kendi çerçevesini çiziyor.
Eki Görüntüle 1711915


4. Pelin Akil. Televizyonda rol aldığı her projede kendine özgün tavrı ile ön planda olan Pelin Akil bana göre oyunculuk zirvesini Suskunlar dizisinde yapmış, sanatsal bir rol oynamıştı. Meslek kariyeri dışında iyi bir anne de olan Pelin Akil, başarısı ve üstün yetenekleri ile hem diğer Pelin'lere hem de bütün kadınlara örnek olmaya devam edecek gibi.
Eki Görüntüle 1711919
Bilimsel olarak bakarsak konuya dünyada kaç kişinin adı pelin ve bunlardan yüzde kaçı zeki ve başarılı bu oranı bulduktan sonra ismi farklı olan kadınlara oranı ne ? .Araştırma 4 Pelin arasında yapıldıysa mantıklı ama Ayşe ,Fatma ve Hayriye'ye ayıp edilmiş.Oranları bile hesaplanmamış.
Not:Brezilya'da da çok Alex ismi ünlü ama hiç biri bir FB'li Alex değil.
 
Aylık gülme kapasitemi konu sahibinin mesajlarını okuyarak doldurdum teşekkürler amacınıza ulaştınız çok komiksiniz!

Gülmeye ihtiyacımız olan şu zamanlarda ilaç gibi geldi gerçekten.
 

Geri
Yukarı