İsrail, Gazze'yi vuruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahtan beri anlatıyorum ben. Bayraklarının anlamını söylüyorum adam gelmis bana o zaman Fransiz'a İngiliz'e de kin duy diyor. Bir şey anlatılmaz bunlara.
Bunlar ülke yönetse RTE'ye iyi yönetiyor derim. Bunlar Türkiye'yi yönetse Fransa'ya falan artistlik yapar 3 aya dolar 90TL olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu yorumları gördükçe ben utandım resmen. Çok kötü bir nesil geliyor. Hiç bir şey araştırmayan bilmeyen önüne atılan her şeye inanan bir nesil. Yazık ki ne yazık. Türkiye'de bile sağ ile solun belki de tek anlaştığı alanlardan biri olan Filistin konusunda bile İsrail'i destekleyen insanlar çıkıyor olacak iş değil...


Filistinlilerin Müslümanlığı mi kalmış? Doğu Türkistan'da çini, ermeni azerbeycanli savaşında ermenistani, yunan Türk krizinde yunani destekleyen, ayrıca topraklarini para ile satan adamlarin ne Müslümanlığı varmış?

Filistin içersinde bir çok farklı gurup var. 3 farklı siyasi görüş ve onlarca silahlı gurup var. Bunların bazılarının Filistinli olduğu bile şüpheli. Para ile kurdurulmuş kukla olması mühtemel. Nerede saçma bir iş var onu destekler nerede salakça bir iş yapıldımı hemen bu lekeyi tüm Filistine yamamaya çalışıyor bazıları.
Beş parmağın beşide bir değil ki sen neden herkesi bir çuvala koyuyorsun? O kadar farklı görüşte insan var ki bir gurubun söylemini bütün Filistine mal etmeyin.

1659810384040.png


2 Mayıs 1918'de 15 bin Osmanlı Askeri esir alınarak Filistinli halk tarafından kör edilerek öldürüldü. Ama işinize gelince din kardeşimiz.

Bu yalan ve yanlış bilgi.

Orada Osmanlı askerlerini kör edenler bizzat İngilizler... Ama İngiliz'e tek kelime edemezsin. Gücün ancak Müslümanlara ve Araplara sövmeye yeter.
 
Ülkeler çıkarla yönetilir. Bunu akıl edemeyecek kadar cahil olan sizsiniz. Gelmişler bana burada İsrail'i savunuyorlar. Filistin ve İsrail orada insan katliamı yapıyor bu iki devleti savunanın insan olduğun şüphe ederim.

Okuduğunuzu anlamakla ilgili muhakeme yeteniğine sahip değilsiniz diyeceğimde ben zaten İsrail'i savunan herhangi bir şey yazmadım. Yani "ülkelerin çıkarı vardır" dediğiniz çıkarı siz bir yerlerinizden bir şeyler uydurarak sağlıyorsunuz sanırım.
 
Hamas'ın İsrail'i kışkırtması üzerine İsrail'in Hamas'ı hedef alması sonucu her yıl ortaya çıkan savaş. Medyaya yansıyan haberlere göre iki taraf için de olan genellikle sivillere oluyor.

Bizim ülkedeki bazı siyasetçiler ise ''terör örgütü'' olarak anılan sözde İslam örgütüne iyimser yaklaşıyor. Birazdan Hamas, İsrail'i vurmaya başlar ise bayram coşkusu olur. Geçen yıl öyle olmuştu.
"Mecbur kalınmadıkça savaş bir cinayettir."
Çokça katıldığım yorumlardan bir tanesi.
 
Bazı arkadaşlar Filistinliler şunu şunu yapmış diyor. Bilmiyorum orasını tam araştırmadım ama yapılanı da bütün halka yıkmamak lazım.
Ona kalırsa Türkiye de yıllardır kendi kendine cebelleşiyor. Şu anki iktidardan önce. Atatürk'ün sonrasında itibaren.

Şu haberde de şöyle bir şey var. Celal Şengör'den yüzde 46 çıkışı

Neredeyse yarısı.
O kadar istiklal mahkemesi boşuna mı açılıyor.
 
Dinsiz isen sanane, doğru. Fakat İslam toprakları dediğimiz yer vuruluyorsa bu tüm İslama inanan camiayı etkilemesi lazım. Bir zulmü engelleyemiyorsanız en azından onu herkese duyurun. HZ-Ali.
Tamam bunu gidip müslüman ülkelere anlat.
Türkiye Cumhuriyeti, Laik bir Hukuk Devletidir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı