İsrail Gazze'yi vuruyor

Filistinliler için üzülüyorum. Özellikle Gazze'de yaşayanların durumları çok kötü. Hamas ve İslami Cihad gibi terör örgütleri en çok Filistinlilere zarar veriyor. İsrail'deki rejim de bu terör örgütlerini bahane ederek ve hatta bazılarını kullanarak Filistinlilere karşı insanlık dışı uygulamalarda bulunuyorlar ve onları katlediyorlar. Olan maalesef Filistin halkına oluyor.

Batı Şeria'da da durum iyi değil. Orada da aşırı kişiler ve gruplar var. Ayrıca “ultra-Ortodoxlar” da Filistinlilere saldırıyor ve İsrailli “güvenlik güçleri” bunları koruyor ve hatta saldırılara katılıyorlar. İsraillilerin düzenlediği gösterilerde aynı güvenlik güçleri “kedi” olurken Filistinliler gösteri düzenlediğinde gerçek mermilerle göstericileri katlediyorlar.
 
Tabiiki öyle :). Bu konuşmalar boş insanların konuşması. Bu bombaların asıl olayi atıldiktan sonra başlıyor. Sonrasindan gelecek olan radyasyonu hiçbir hükümet kolay kolay göze alamaz. Arkadaşların bu kadar ölmemi istiyor oluşuna itafen bu örneği verdim :).


Güç ideolojisini inkar eden mi oldu? Sizi anlayamadım gitti. Demediğim şeyleri söylemeşim gibi davranıyorsunuz gibi hissediyorum :D. Konuya çok dağıttık zaten daha uzatmayalım diyorum :).
Demediğiniz şey demedim bunu söylemek istiyorsunuz dedim bu kadar. Bencede uzadı bu konu. İyi forumlar ve iyi geceler size.
 
Müslüman olmayanların Allah'a ve peygamberlere inanmayanlar için bu bir sorun değil fakat ben gibi inanlar için orası o kadar mübarek yerdir ki anlayamazlar. Miraç hadisesinde peygamber efendimiz Mescid-i Aksa'da bütün peygamberlere namaz kıldırdı. Ya oranın Müslüman'lar için ne kadar önemli olduğunu anlayın sadece. Müslümanlığa inanmasanız bile saygı duyabilirsiniz. Bir camiye her yıl neden saldırılır insanlar neden suçsuz yere öldürülür bunu sorgulayın. En azından zalime zalim diyebilin. Bu umursamazlığınız İslam nefretiniz çok üzücü.
 
Masumların canını salın artık!

Azerbaycan-Ermenistan savaşında Ermenistan'ı destekleyen Filistindi iyi olmuş.
Siyasetçilerle vatandaşlar bir değildir. Sırf siyasetçiler böyle bir şey yaptı diye masum insanların ölmesi doğru olmuyor. Din dil ırk ayrımı yapmadan savaşta ölenler yine masumlar oluyor. Salın siyaseti artık.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı