Hayattansoğuduk
Centipat
Sonun başlangıcı…
Ben bulamadım saçma sapan haber siteleri çıkıyor.Google'a "X" olan yere ilçenizi yazarak "olası deprem kayıp tahminleri kitapçığı X" yazın. Mahalle mahalle inceleme sonuçları var.
Bursa mı? Ben istanbul bizim burada boş sokak arasında park var. Sonra aşağı belde tarafında büyük bir park gibi yer var.Yıldırım
Klavye sapıttı kusura bakmayın. Sizin hangi semt?
Evet.Bursa mı? Ben istanbul bizim burada boş sokak arasında park var. Sonra aşağı belde tarafında büyük bir park gibi yer var.
Orası burasıyla yarışıyor. Siz kendi tedbirlerinizi alın. Yatarken yanınıza su alın. Telefon yanınızda yatın. Sokağa çıktığınızda kaçacağınız yeri belirleyin.
Semti yazın ben size link atayım.Ben bulamadım saçma sapan haber siteleri çıkıyor.
Bursa yıldırım.Semti yazın ben size link atayım.
Cam şişe dışında şişe yok evde. Olası bir durumda kırılabileceği için alamıyorum. Gece nasıl uyuyacağımıda bilemiyorum.Orası burasıyla yarışıyor. Siz kendi tedbirlerinizi alın. Yatarken yanınıza su alın. Telefon yanınızda yatın. Sokağa çıktığınızda kaçacağınız yeri belirleyin.
Bursa için maalesef hocam bu kitapçık İBB'nin yaptığı bir çalışma.Bursa yıldırım.
Bilmiyordum, yardım için teşekkürler.Bursa için maalesef hocam bu kitapçık İBB'nin yaptığı bir çalışma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.