İstanbul depremi ve sonrasında Tsunami olması gerçekleşebilir mi?

Hocam teknik olarak bir anda böyle bir deprem de kimsenin aklına gelmemişti. İçim içimi kemiriyor sürekli. İstanbul'da da deprem olursa cidden kafama sıkacağım.
Aslinda depremin olacagi belliydi zaten. Milletimiz bir deprem olunca hatirliyor Istanbul depremini. Depremin gecen gun olacagi belli degildi ancak boyle olacagi biliniyordu zaten. Bakmayin suan oyle akillara geliyor, suan ki deprem gundemden dustugu an yine unutulacak Istanbul depremi. Sonumuz hayir olsun, onlem alinmaz ise Maras depreminde oldugundan cok cok daha kotu seyler ile karsilasacagiz.

Hocam Balıkesir'in en aşağı ve merkezi kesimi etkilenir mi?
Olacak depreme bagli. Ama Istanbul, Yalova kadar hasar almaz bence.
 
Eninde sonunda olacak. Kendinizi böyle bir duruma hazırlayın. En önemlisi bu gibi bir durumda sakinliğini koruyup düzgün kararlar verebilmek. Devletimizin zaten önlem alacağı felanda yok. Bari kendi canınızı korumaya çalışın.
 
Bir yerde duyduğum veya okuduğum kadarıyla olabilir ama direk denizde olması lazım depremin demişti yani hattın denizde kırılması lazım. Ayrica hiçbir şekilde okyanustaki bir tsunami gibi olmaz ama sonuçta sudan bahsediyoruz yıkılan evdekilerin boğulmasi o seviyeye gelmesi her şekilde kötü etkiler senin evin sağlamsa ve üst katlardaysan tsunami bile etki etmez.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı