İstanbul Sözleşmesi Feshedildi ve Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararda şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Cumhuriyeti adına 11/5/2011 tarihinde imzalanan ve 10/2/2012 tarihli ve 2012/2816 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'nin Türkiye Cumhuriyeti bakımından feshedilmesine, 9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3'üncü maddesi gereğince karar verilmiştir."

1.jpg
2.jpg


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı. Yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4,5 ay önce atadığı Naci Ağbal’ı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevinden alırken, yerine eski milletvekili Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nu atadı. Böylece, cumhuriyet tarihinde ilk kez, Merkez Bankası'na 20 ay içinde dördüncü başkan atanmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Merkez Başkanı Atama Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Naci Ağbal, Erdoğan'ın görevden aldığı üçüncü Merkez Bankası Başkanı oldu. Naci Ağbal'dan önce Merkez Bankası Başkanı olan Murat Uysal ve Murat Çetinkaya da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınmıştı.


Bir gecede...

Kaynak:
 
Güzel haber ile uyanmak isterim güne ama yok olmuyor. Seçimde şuan ki iktidar kazanırsa ülkede yaşayacak halim kalmaz.
 
Yani gerçekten öyle bir durumdayız ki gençlerin (ben de dahilim) temel çalışma motivasyonu Amerika'ya, İngiltere'ye falan gitmek. Neden Boğaziçi'ne gitmek değil de Amerika'da bir üniversiteye gitmek? Bir düşünsünler bunu, bir düşünsünler.
 
Ben şaşırmıyorum artık. Bu ülkede o kadar kötü şeyler oldu ki haberi okuduğumda sadece tebessüm ettim. Ülkemiz hakediyor bunu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı