İstanbul Sözleşmesi Feshedildi ve Merkez Bankası Başkanı Görevden Alındı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasını taşıyan kararda şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye Cumhuriyeti adına 11/5/2011 tarihinde imzalanan ve 10/2/2012 tarihli ve 2012/2816 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile onaylanan Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi ve Bunlarla Mücadeleye İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'nin Türkiye Cumhuriyeti bakımından feshedilmesine, 9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 3'üncü maddesi gereğince karar verilmiştir."

1.jpg
2.jpg


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal görevden alındı. Yerine Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu getirildi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4,5 ay önce atadığı Naci Ağbal’ı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı görevinden alırken, yerine eski milletvekili Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'nu atadı. Böylece, cumhuriyet tarihinde ilk kez, Merkez Bankası'na 20 ay içinde dördüncü başkan atanmış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Merkez Başkanı Atama Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Naci Ağbal, Erdoğan'ın görevden aldığı üçüncü Merkez Bankası Başkanı oldu. Naci Ağbal'dan önce Merkez Bankası Başkanı olan Murat Uysal ve Murat Çetinkaya da Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan tarafından görevden alınmıştı.


Bir gecede...

Kaynak:
 
Ben şeyi anlamadım, İstanbul sözleşmesi LGBT haklarını koruduğu için fesh edilmiş ama ağızlarından düşmeyen Osmanlı'da da LGBT var idi.

"Osmanlıda trencilik" yazınca en başta çıkıyor hatta :D.

Neyse, 2023'de Mansur başkanımın oranı artıyor bu sayede.

Allah aşkına bana söyler misin mini etekle ve bikiniyle gezmenin, sokakta çıplak dolaşmaktan farkı ne?
Bunu bana söyler misin? İslam'da boşuna denilmiyor kadınlar saçınızı ve bacaklarınızı kapatın diye.
Çıplaklık ile mini eteğin arasında ki farkı kuramayan bir insan, yazık kafana. Ateş diye bir şey buldum, elini sürme; cıs olur.

İslam bizi bağlamaz, burası şeriat devleti değil.

Bu sözleşmenin ahlaksız bir düşünce uğrana kullanılmasını engellemek için sözleşme iptal edilmiş neden gözünüzü gerçeklere kapatıp ta sadece ne yapsalar yargılama peşindesiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arada; konuda şeriat hayali kuranlar görüyorum, hahaha.
1616232199512.png
 
Bu tür insanları koruyan bir sözleşmeydi, kaldırılmasına sevindim.

Avrupa hayranı arkadaşlara duyurulur.
Polonya Adalet Bakanı Zbigniew Ziobro
“İstanbul Sözleşmesi zararlı ideolojik unsurlar içeriyor”
Madde göstererek açıklayabilir misiniz?
 
Uluslararası bir sözleşmeden, gece bir anda bir kişinin imzası yüzünden çıkılması ülkenin ne hale geldiğini iyi sergiliyor. Merkez bankası başkanı da doğru işler yapmış demek ki.
 
Uluslararası bir sözleşmeden, gece bir anda bir kişinin imzası yüzünden çıkılması ülkenin ne hale geldiğini iyi sergiliyor. Merkez bankası başkanı da doğru işler yapmış demek ki.
Muhtemelen baskıya dayanamadı. Doğru olduğunu düşündüğü son hamleyi yapıp kendini imha etti.

Siyasiler ise bir gecede tüm kararları yıktı geçti.

Doların yükselmesi kaçınılmaz...
 
Yerine getirilen başkan da eski AKP milletvekiliymiş.

Eğer sen başörtü giyip dinini radikal bir biçimde yaşayıp bunu diğer insanlarında gözünün önüne sokma hakkına sahipsen diğerleride seküler bir ülkede yaşadığımızı gözünün içine sokma hakkına sahip.

Cümlen kendisiyle çelişiyor çünkü İslam dininde kadına şiddete izin veriliyor.

Ülkede ne yanlış gitse sorumlusu Bay Kemal veya FETÖ oluyor zaten. Sizin gibi klasik AKP seçmenleri hiç şaşırtmıyor.
Açıkçası diğer konuşmalardan bağımsız olarak sadece size cevap vermek adına yazıyorum şu konuya asla bir şey yazma gibi bir niyetim yoktu. Öncelikle kendi dininin gerekliliğini yerine getirmek radikallik değildir (Sadece İslamiyet adına değil herhangi bir dinin mensubu istediği ritüeli v.b. başka insanın hakkına girmedikçe yapabilir) sadece senin gibi cehalet kurbanı kuyuda ki kurbağalar böyle algılar. İslam dini kadına şiddette izin veriyor diye bir şey söz konusu değil işinize gelen yerden anlayıp çarpıtmak da üstünüze yok tefsir okumak zor olmasa gerek. Diğer konular hakkında yorum yapma gibi bir güdüm yok açıkçası illa ki bir yorum yapacak olsam sözleşmeyi baştan sona okumuş biri olarak çoğunluk maddeler sıkıntısız olsa da kesinlikle değiştirilmesi gereken maddeler mevcuttu ( hemen hırlamayın gidin baştan sona okuyun ) Tarafsız şekilde psikoloji okuyan ve Şartlı Koşullanma (Pavlov) hakkında bilgisi olan biri varsa, maddeler de ki sorunu 6-10 yaş gelişiminde ki etkisini görebilir ( Kardeşim 6-10 yaş ne alaka! Diyecek güzel kardeşlerimiz vardır; dediğim gibi baştan sona okumak zor değil ) veyahut Tao Te Ching okuyup kavramış biri doğru ve yanlışla başa çıkma kavramının Konfüçyüsle tartışmalarını Zhuangzi metinlerine de başvurup okursa net bir şekilde algısı gelişebilir ( tabii yukarda ki arkadaş gibi sadece kuyudan kendi gökyüzünüzü görüp durmuyorsanız )
Ve ek olarak eklemek isterim: İnsan olduğunu savunan bireyler maddeler de ki "kadın" sıfatının "İNSAN" sıfatıyla değişmesi gerektiğini bilen kişilerdir.
 
Allah aşkına bana söyler misin mini etekle ve bikiniyle gezmenin, sokakta çıplak dolaşmaktan farkı ne?
Çok ciddi söylüyorum. Kadın gece dışarıda gezdiğinde ve o gün dayak yediğinde, “İyi ki yemiş, o saatte dışarıda ne işi var? Kadın evde yemeğini yapar, temizlik yapar.” zihniyetinden farkın yok.
 
Bunu sadece lgbt için değil her konuda söylüyorum, fikriniz ne olursa olsun, o doğru olup olmasa bile, o kişi sana bir şey yapmadıysa her türlü saygı duymak zorundasın. Eleştireceksen içinden eleştir, o kişi seni fikirlerinle eleştirmiyorsa sen de onu eleştiremezsin. Ben lgbt'yi kendimce ve dinimce doğru bulmuyorum ama saygı duymak zorundayım, eleştirmek bizim işimiz değil. Her koyun kendi bacağından asılır, bu kötü bir şey ise olan ona olacak, sana değil. O yüzden kimse bir şey olmadıkça kimseyi azarlayıp, eleştiremez.
 
Çok ciddi söylüyorum. Kadın gece dışarıda gezdiğinde ve o gün dayak yediğinde, “İyi ki yemiş, o saatte dışarıda ne işi var? Kadın evde yemeğini yapar, temizlik yapar.” zihniyetinden farkın yok.
O zihniyet zaten, 4 eş ve sınırsız cariye hayali kuruyordur şuan.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı