itopya.com rezil bir firmadır!

Bilmiyorum şans mı fakat ben ayrı zamanlarda yaptığım 3 ayrı alışverişte sorunsuz ve hızlı gerçekleşmişti. Koronanın en başında yoğunluk olduğu zamanda bile Eskişehir'e verdiğim RAM siparişim 2 gün sürmüştü sadece. Genel olarak en geç kargom 3 gün içinde Ordu'ya gitmişti.

Yayıncılara verdikleri reklam uğruna son zamanlarda müşterileri gerçekten çok boşladılar. Yazık gerçekten. Diğer alternatif sitelere nazaran fiyatlarını çok uçuk buluyordum zaten.

Ben 3 hafta önce sistem topladım, gidip aldım burda gidip almam önemli bir faktör çünkü benimle aynı zamanda alan arkadaşım internetten verdi ve benden 1 hafta önce sipariş vermesine rağmen benimki 1.5 hafta civarı daha önce hazır oldu ve ben sorunsuz bir şekilde bilgisayarı aldım. Hatta ekran kartı değişimi bile yaptırdım teslim almadan. Telefonda gereksiz sıra beklenildiği doğrudur en az 50 kişi oluyor ne zaman arasam ve sıra gelmesi çok uzun sürüyor gerçekten de. Sizin yaşadığınız klasik bir sorun kargoyla ilgili gecikmeyle ilgili benim de monitörüm geç gelmişti fakat kargo takipp bölmesine bakmanızı önermem geldikten 1 gün sonra bile bi bakmıştım hala verilmedi gözüküyordu. Orası pek güncel değil takip edilmiyor sanırım

Kebapçının şirketinden Amazon kalitesi bekliyorsunuz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İşin sadece reklam kısmında iyiler. Bazen gerçekten iyi indirimler oluyor ama ben şahsen 50 lira fazla veririm ürünümün gelmesini 15 gün beklemem. Bir kere yaşadım yetti bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı