İtopya.com sitesinden alınan sistem ve ses sorunu

emre23aydin

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar İtopya.com sitesinden sistem aldım ve gelen ses videodadır. Montaj ve test yaparak gönderiliyor sözde sistemler. Durum ortada. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benimde ekran kartım aynısından rx590 nitro+ se ne gibi bir sorun oldu acaba, pek anlamıyorum bu işlerden hazır garantisi varken bende önlemimi alayım.
Her ikisinde de bulunan:
Son gelende bulunan:

Arkadaşlar İtopya.com sitesinden sistem aldım ve gelen ses videodadır. Montaj ve test yaparak gönderiliyor sözde sistemler. Durum ortada. Müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş sonuna kadar haklısın. Ben hazır almadım parça parça alıp evde toplayacaktım. Aradılar beni anakartınızı gunceleyelim diye. PC eve geldi anakarta güç gelmiyor. Arıyorum açmıyorlar. Kendi yetkili servisine gönderdim anakartı. Bozulmuş kart. 0 sistem topluyorum. Güncellemek için kutuyu felan açıyorlar. Güncellemeden gönderiyorlar bide bozuyor adamlara bak.

Ekran birden kapanıyor sanırım ekran kartıda bozuk. 1 saat sonunda ulaşmam sonucunda kendileri Windows yüklediği için iade alamadıklarını ve geri gönderince tamire yollayacaklarını belirtiyorlar. 14 gün geçmemiş ve ayıplı mal var ortada. Tüketici mahkemesine gideceğim.

Ekran birden kapanıyor sanırım ekran kartıda bozuk. 1 saat sonunda ulaşmam sonucunda kendileri Windows yüklediği için iade alamadıklarını ve geri gönderince tamire yollayacaklarını belirtiyorlar. 14 gün geçmemiş ve ayıplı mal var ortada. Tüketici mahkemesine gideceğim.
Şimdi bir donanımdan bu kadar fazla ses gelmesi olanaksız. Sistemi açıp incelediniz mi? Bildiğin fana kablo değiyormuş gibi bir ses çıkıyor şu anda.

Müşteri hizmetleri muhtemelen hafta sonu çalışmıyor. Gün içerisinde mesai saatleri içinde tekrar arayın. Test ediliyor güya diyorsunuz adamlar 3-5 sistem toplamıyor ki tek tek incelesin. Yapıyor montajı basıyor tuşa sistem açıldı mı? Testi geçti gönder kullanıcıya. Arıza mı var? 14 gün koşulsuz iade hakkın var zaten. Son kullanıcılar olarak firmaları yerin dibine gömme çabamız çok saçma. Onlar da insan neticesinde.
Ticaret yapan para kazanan insanlar. Hayrına mı vermiş bilgisayarı öyleyse haklısınız. Onlarda hata yapabilir. Yanlışlık olmuştur. Çözümlenir inşallah. Karşılığında para verilmiş mi ? Mesela Japonya kusursuz üretim anlamında çalışmalar yapıyor. ( 6 sigma) Müşteri memnuniyeti için. Müşteri veli nimetimiz değil miydi ? Para karşılığı yapılan işlerde farklı ülke ve toplumlar veli nimetimiz gözüyle bakabilirken ülkemizde ki firmalarında bu tutum içinde olmasını beklememiz gerekmiyor mu ?

Bu tür büyük mağazalar açıp sistemlere tek tek aşama aşama Windows yüklemez. Adam mahalle esnafı değil neticede. Belli bir imajı sisteme yükler. Aç-kapa testi yapar gönderir. 14 gün yasal iade hakkınız da tam olarak böylesi durumlar için var zaten.

14 gün yasal süreç sonrası doğrudan iade kabul etmemeleri doğal değil mi sizce? Serviste kontrolleri yapılır ürün sorunlu ise isteğiniz doğrultusunda para iadesi/değişim yapılır.
14 gün diye tutturmuşsunuz ama 14 gün kuralı İtopyada yok. Bizzat sistem alıp sözleşmeyi okudum. Montaj olduğu an iade edilmiyor.

14 gün diye tutturmuşsunuz ama 14 gün kuralı İtopyada yok. Bizzat sistem alıp sözleşmeyi okudum. Montaj olduğu an iade edilmiyor.
Hocam diğer sitelerin sözleşmesi de aynı ancak mesafeli satış sözleşmesi doğrultusunda montajı yapılsa dahi almak zorundalar :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı