Mefrak
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Hekim
Yurt dışı olabilir mi acaba ürünleri çünkü resmi distribütör burada olsa gönderirler, ürün incelenip kutusu yenilenip tekrar satışa sunulabilir diye düşünüyorum.
Kulaklık da olsa 14 gün içinde iade almak zorundalar THH kararları o yönde.En nihayetinde hepimiz internet üzerinden alışveriş yapıyor ve beğenmeme durumunda iade hakkımızı kullanıyoruz. Hatta bu hakkımızı gasp eden Gameekstra gibi firmalara da sövüyoruz. Sonuç olarak bu kadar iade edilen malın bir şekilde satılıyor olması gayet doğal. Tabi ki bu durum beğenilmeme sonucu iade edilen mal için geçerli, arızalı olduğu iddia edilen malın, şansımızı bir kere daha deneyelim düşüncesi ile tekrar satılması şeref yoksunluğuna girer.
Fakat bu durumda iş biraz farklı bir boyut alıyor, çünkü firmalar hijyen açısından sıkıntı çıkarma ihtimali olan kulaklık gibi ürünleri iade kabul etmeme hakkı var diye biliyorum. Bu durumda bu mal iade mi değil, eğer iade ise ben mouse bile iade edememişken bu adam kulaklığı nasıl iade edebilmiş.
Ürün bedeli ile ilgili ortada bir yanlışlık olduğu kesin bu konu ile ilgili firmaya kesinlikle geri dönüş yapın. Kulaklık gibi bir ürünü nasıl kullanılmış olarak gönderirsiniz hadi bunu yaptınız 484 TL ye fatura ettiğiniz bir ürün için benden nasıl 584 TL tahsil edersiniz diye hesap sorun. Fakat KDV dahil hariç detayını mı atlıyorsunuz faturayı tekrar gözden geçirin.
Son düzenleme: