İyi bir üniversite için kaç saat çalışılmalı?

ioybs

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
3060 ti 64 gb ram INTEL Core i7 12700F 3.6GHz
Meslek
Öğrenci
Hedefim yüksek. Hafta sonları oyunu kaç saat oynamalıyım? Kaç saat ders çalışmalıyım?

Hedefim yüksek. Hafta sonları oyunu kaç saat oynamalıyım? Kaç saat ders çalışmalıyım?

Vallahi ben hafta içi 2 ila 3 saat aralığında işlediklerimizi tekrar ediyorum 100 120 aarası soru çözüyorum 420 en az oluyor hafta içi bilgisayar 0 hafta sonları da pazar 3 cumartesi 2 saat bakıyorum.

Vallahi ben hafta içi 2 ila 3 saat aralığında işlediklerimizi tekrar ediyorum 100 120 aarası soru çözüyorum 420 en az oluyor hafta içi bilgisayar 0 hafta sonları da pazar 3 cumartesi 2 saat bakıyorum.
120 soru ne adamlar her gün 500+ soru görüyor böyle olmaz ve bizim hakkını vermemiz lazım dimi ?

7-8 saat yeterli olacaktır. 10 saat falan hikaye, belirli saatlerden sonrasında zaten verimsiz geçiyor. Herkesin kapasitesi çok farklı. Belki sen 7 saatte bile tıkanacaksın?

Hedefi olan adama 6 saat yetmez. başka ne işiniz var ders çalışmaktan başka ? oturup adam akıllı çalışacağınız işte

Hedefi olan adama 6 saat yetmez. başka ne işiniz var ders çalışmaktan başka ? oturup adam akıllı çalışacağınız işte
Gereksiz ütopikliğe gerek yok. 7-8 Saatten sonrasında verim düşmeye başlayacaktır. Bu çocuklar da insan sonuçta, robot değil. Herkesin kapasitesi aynı değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı