Min 10 Saat + derim hafta içi içinHedefim yüksek. Hafta sonları oyunu kaç saat oynamalıyım? Kaç saat ders çalışmalıyım?
Hedefim yüksek. Hafta sonları oyunu kaç saat oynamalıyım? Kaç saat ders çalışmalıyım?
120 soru ne adamlar her gün 500+ soru görüyor böyle olmaz ve bizim hakkını vermemiz lazım dimi ?Vallahi ben hafta içi 2 ila 3 saat aralığında işlediklerimizi tekrar ediyorum 100 120 aarası soru çözüyorum 420 en az oluyor hafta içi bilgisayar 0 hafta sonları da pazar 3 cumartesi 2 saat bakıyorum.
7-8 saat yeterli olacaktır. 10 saat falan hikaye, belirli saatlerden sonrasında zaten verimsiz geçiyor. Herkesin kapasitesi çok farklı. Belki sen 7 saatte bile tıkanacaksın?
Gereksiz ütopikliğe gerek yok. 7-8 Saatten sonrasında verim düşmeye başlayacaktır. Bu çocuklar da insan sonuçta, robot değil. Herkesin kapasitesi aynı değil.Hedefi olan adama 6 saat yetmez. başka ne işiniz var ders çalışmaktan başka ? oturup adam akıllı çalışacağınız işte
120 soru ne adamlar her gün 500+ soru görüyor böyle olmaz ve bizim hakkını vermemiz lazım değil mi?
Hedefi olan adama 6 saat yetmez. Başka ne işiniz var ders çalışmaktan başka? Oturup adamakıllı çalışacağınız işte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.