İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Arkadaşlar olacakları söyleyeyim şimdiden. Kılıçdaroğlu bu ittifak ile aday olacak. İYİ Parti ise Mansur’dan veya Ekrem’den destek bulamayacak. Kendi adayını çıkaracak. Sonra seçim kaybedilecek. Kılıçdaroğlu istifa edecek. Olan bize olacak yine. Herkes yurt dışına gitmenin yollarına baksın şimdiden,
Ağalayın :)

Arkadaşlar olacakları söyleyeyim şimdiden. Kılıçdaroğlu bu ittifak ile aday olacak. İYİ Parti ise Mansur’dan veya Ekrem’den destek bulamayacak. Kendi adayını çıkaracak. Sonra seçim kaybedilecek. Kılıçdaroğlu istifa edecek. Olan bize olacak yine. Herkes yurt dışına gitmenin yollarına baksın şimdiden,
Mayıs'da Green Card başvuruları açıklanacak. Çıksa zaten ne var ne yok satıp vın.

Türkiye'yi çoktan unutanlar var. Ben unuttum bile.

Altılı masaya HDP gelcek. İYİ'nin oyunu kapatacak kafaya niye boş yere takıyorsunuz anlamadım sizi ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altılı masaya HDP gelcek. İYİ'nin oyunu kapatcak kafaya niye boş yere takıyorsunuz anlamadım sizi ben.
HDP zaten Kılıçdaroğlu‘nu destekliyordu. İYİ Parti’nin oyları ile kıtı kıtına geçiyorlardı. Şu an işimiz zor. Aklımda Erdoğan’ın balkon konuşması geliyor şimdiden geçmiş olsun.

Ekrem İmamoğlu siyasi yasaklı olabilir. Mansur Yavaş aday olur, Kemal Kılıçdaroğlu da bu saatten sonra adaylıktan çekilmez. Bu durumda HDP seçmeni Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekler. CHP seçmeni de muhtemelen genel başkanlarına rağmen Mansur Yavaş der. İlk seçimde Erdoğan %50 alamazsa Mansur Yavaş ile ikinci seçime kalır. İkinci seçimde HDP seçmeni yine Mansur Yavaş'a oy vermeyebilir. Vermezse Erdoğan seçilir, verirse Yavaş seçilir. HDP yine kilit parti olur. Yavaş aday olmaz, İmamoğlu da yasaklı olursa İyi parti seçmeni Kılıçdaroğlu'na oy vermez. Bu durumda Erdoğan seçilir. İmamoğlu siyasi yasaklı olmazsa o seçilir ama zannetmiyorum ki yasaklanmasın. Olay Yavaş ve HDP'de bitiyor.

Ekrem İmamoğlu siyasi yasaklı olabilir. Mansur Yavaş aday olur, Kemal Kılıçdaroğlu da bu saatten sonra adaylıktan çekilmez. Bu durumda HDP seçmeni Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekler. CHP seçmeni de muhtemelen genel başkanlarına rağmen Mansur Yavaş der. İlk seçimde Erdoğan %50 alamazsa Mansur Yavaş ile ikinci seçime kalır. İkinci seçimde HDP seçmeni yine Mansur Yavaş'a oy vermeyebilir. Vermezse Erdoğan seçilir, verirse Yavaş seçilir. HDP yine kilit parti olur. Yavaş aday olmaz, İmamoğlu da yasaklı olursa İyi parti seçmeni Kılıçdaroğlu'na oy vermez. Bu durumda Erdoğan seçilir. İmamoğlu siyasi yasaklı olmazsa o seçilir ama zannetmiyorum ki yasaklanmasın. Olay Yavaş ve HDP'de bitiyor.
Yavaş’ın HDP seçmeninden oy almaması için bir sebep yok gibi ama Yine de belli olmaz

6'lı masa bir daha kazanamaz çok yüksek ihtimal. Mansur Yavaş teklifi kabul ederse kazanacaktır diye düşünüyorum. Çok garip bir seçim olacak.
Ben hem KK'nin hem de RTE'nin gitmesinden yanayım. KK'nin zaten yine kazanamayacağını düşünüyorum ki sondaki zorla dayatma hareketi yine RTE'nin elini güçlendirecek. O yüzden diğer partilerin isim çıkarmasını bekleyip ona göre oyumuzu verelim hayırlısı olur inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı