İYİ Parti Altılı Masa'dan ayrıldı!

Çok basit bir düşünceye sokmak istiyorum tüm forumu: Şu an bile istediğimiz adayı vermeyen parti başa geldiğinde nasıl istediklerimize tercüman olabilecek? Gönderdiğimizin yerine tekrar gönderdiğimizi koymak istemiyoruz. Açık ve net. Burada ''kaybettik'' narâları atanlar eğer bizim tarafımızda olursanız bambaşka bir Türkiye oluruz.
-
Ek olarak Atamızın sözüyle bitirmek istiyorum.. ''Milletin bağımsızlığını yine milettin azim ve kararlığı kurtaracaktır.''

Bu zamana kadar hep KK ve MA yüzünden aday belirlenemedi. Bu kez ülkesi için vazgeçti bu 6lı masadan ve meydanı KK ye bıraktı. Yüzümüzü kara çıkarma dedem, çıkar şu mansuruda bi umutlandır bizi. Hiç yoktan yine cb seçimlerini beklemeyelim.
Hocam CHP'nin Mansur Yavaş'ı aday çıkarma ihtimali, Doğu Perinçek' in CB olmasından daha düşük ihtimal, boşuna umutlanmayın.

Çok basit bir düşünceye sokmak istiyorum tüm forumu: Şu an bile istediğimiz adayı vermeyen parti başa geldiğinde nasıl istediklerimize tercüman olabilecek? Gönderdiğimizin yerine tekrar gönderdiğimizi koymak istemiyoruz. Açık ve net. Burada "kaybettik" narâları atanlar eğer bizim tarafımızda olursanız bambaşka bir Türkiye oluruz.

Bunları söyleyince AKP'li ilan ediliyorsunuz hocam :D. Sebebi ise oyları bölmek, ama şimdi Meral Akşener'de gidince bölünecek oyda kalmadı. Bakalım Kılıçdaroğlutaparlar ne diyecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı